Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Om oss

Publisert 17.11.2019 kl.22.25

Bli kjent med G2012!

NIF Fotball Gutter 2012 er en stor årgang med nærmere 80 spillere og et stort antall engasjerte foreldre som sammen med klubben bidrar til en fantastisk årgang med mye fotballglede, moro på og utenfor fotballbanen og kameratskap og samhold på tvers av skolegrensene på Nordstrand. Vi startet opp med ukentlige treninger sommeren 2017 og har kontinuerlig utviklet årgangen gjennom de siste par årene. 

Årgangen har fire hovedtrenere som ivaretar den sportslige utviklingen til årgangen og nærmere 30 trenere som bidrar på treningene og som lagledere i serie- og cupspill i tillegg til et velfungerende støtteapparat som ivaretar alt av de praktiske oppgavene som hører med - økonomi, spons, web og det sosiale! Alt er foreldredrevet og vi har stadig behov for flere som kan bidra - det er gøy og veldig sosialt! 

 

Interessert i å bli med?

Vi har ingen venteliste! Dersom du/dere har en sønn som er interessert i å spille fortball med oss er det bare å ta kontakt med årgangsansvarlig Brage Galtestad eller møte opp på en av treningene til årgangen. Det er selvsagt helt i orden å prøve ut et par treninger før man melder seg inn i klubben. 

Velkommen!