Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Om oss

Sist oppdatert 22.11.2018 kl.21.40

Velkommen til Nordstrand IF Fotball Jenter 2006

Jenter 2006 består av en spilleglad gjeng på i overkant av 20 jenter, som liker å spille fotball og ha det gøy. På laget finner du jenter født i 2006. Vi trener sammen to ganger i uka og deltar på cuper og i kretsens seriespill. Vi har som mål å bygge lagfølelse og gi mestringsopplevelser og utviklingsmuligheter til alle jentene på laget. 

Vi har alltid plass til nye jenter. Ønsker du å prøvetrene et par ganger først, er du hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt på [email protected] - eller møt opp på trening og ta kontakt med en av trenerne.

Aktivitetene rundt laget er primært drevet av foreldrene. Vi har et trenerteam med engasjerte foreldre som ledes av hovedtrener og koordinator for jentefotballen i NIF, Madeleine Valø (les mer om Madeleine her). Et administrativt team organiserer alle aktiviteter rundt laget. Har du lyst til å engasjere deg i laget - ta kontakt med trener eller noen i administrativt team.    

Vår viktigste kommunikasjonskanal er hjemmesiden til Nordstrand IF! Følg med på nyhetsoppslag. Påmelding til aktiviteter skjer via nettsiden. 

På nettsiden vil det jevnlig bli lagt ut oppdateringer om aktiviteter rundt laget. Påmeldinger til lagaktiviteter skjer også via nettsidene. Det forventes at foreldre går inn på denne siden og gjør seg kjent. Vi oppfordrer også jentene til å gjøre som kjent med klubbens nettside, så de også er orientert om hva som skjer - når det er trening, når det er kamper, når vi har oppmøte, hvilke cuper og aktiviteter som kommer til å skje etc. 

Vi har en egen facebook-side for foreldrene. Send mail til [email protected] om du ønsker å være medlem i Facebook-gruppen.

 

Velkommen til fotballaget NIF Jenter 2006!


Samarbeidspartnere: