Sist oppdatert 06.01.2021 kl.15.02

Nordstrand Håndball ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til klubben og håndballgruppen.

Nordstrand IF ble stiftet i 1891 og har ca. 2000 medlemmer, og er blant de største både i Oslo og Norge. Nordstrand IF Håndball er en del av Nordstrand Idrettsforening, og har ca 630 aktive spillere i alderen 6 år til senior. Nordstrand Håndball er en breddeklubb, og vårt hovedmål er “Flest mulig, lengst mulig, best mulig”. Vi er presentert med lag i de fleste årganger, og ønsker du å vite mer om en enkelt årgang finner du informasjon om dette via den grønne knappen "Finn mitt lag" øverst på siden.

INNMELDING:
Meld deg inn via denne linken

UTMELDING:
Send e-post med fullt navn og fødselsdato til personen som skal meldes ut til [email protected]

Vi tar personvern på alvor. Les mer om det i vår personvernerklæring
Våre lover følger idrettens regelverk

Nyttige lenker:
Klubbendring: Administreres via Min idrett
Lisens og forsikring

Ønsker du å bli støttemedlem, for eksempel for å bruke treningsstudio, ta kontakt med Rune Svendsen. Ønsker du å melde deg på et lag ta kontakt med laget direkte. For kontaktinformasjon, se lagskontaktene.