Påmelding og priser

Sist oppdatert 19.06.2022 kl.20.25

Treningsavgift: kr 1600 pr år
Medlemskontingent: kr 1000 pr år (familiemedlemskap kr 2000 pr husstand)

Betaling av treningsavgift og medlemskontingenten
I Nordstrand IF må alle betale medlemskontingent. Denne forfaller 31/1 hvert år. For nye medlemmer vil kontingenten reduseres første året avhengig av innmeldingsdato.

Treningsavgiften betales i to rater. Halvparten har forfall i januar, andre halvdel har forfall i august. Vær vennlig og betal innen forfallsdato! Det sparer oss for masse ekstra arbeid. Dersom treningsavgiften ikke er betalt innen forfall, er den aktive ikke lisensberettiget/forsikret og vil ikke kunne delta på trening eller kamp.

Regler for betaling av medlemskontingent
Fullstendig medlemskontingent må betales uansett varighet av aktivitet inneværende sesong. Familiemedlemskap koster kr 2000 pr. husstand.

Vil du melde deg inn eller ut:

Innmelding: Send e-post til [email protected]. Da vil du bli lagt til i gruppen og vil motta en gruppekode som du benytter i Spond*.

Utmelding: Fullt navn og fødselsdato sendes [email protected] med kopi til [email protected]

*Din treningsgruppe i Spond
Last ned og åpne Spond på din mobil el.l. Meld deg inn i Spond-gruppen med mottatt gruppekode, og en administrator vil akseptere medlemskapet ditt. Man kan være medlem av en gruppe i 1 måned før man også må melde seg inn i klubben.