Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Påmelding og priser

Publisert 09.09.2021 kl.11.26

Årgang

Årsklasse

Treningsavgift

Medlemsavgift

2016 5-åringene 1600 1000
2017 4-åringene 1600 1000

Betaling av treningsavgift og medlemskontingenten
I Nordstrand IF må alle betale medlemskontingent. Denne forfaller 31/1 hvert år. For nye medlemmer vil kontingenten reduseres første året avhengig av innmeldingsdato.

Treningsavgiften betales i to rater. Halvparten har forfall i januar, andre halvdel har forfall i august. Vær vennlig og betal innen forfallsdato! Det sparer oss for masse ekstra arbeid. Dersom treningsavgiften ikke er betalt innen forfall, er den aktive ikke lisensberettiget/forsikret og vil ikke kunne delta på trening eller kamp.

Regler for betaling av medlemskontingent
Fullstendig medlemskontingent må betales uansett varighet av aktivitet inneværende sesong. Familiemedlemskap koster kr 2000 pr. husstand.

Alle skal få være med!
I Nordstrand idrettsforening er vi opptatt av at barn og ungdom skal få drive med idrett, uansett familiens økonomi. Er det vanskelig for dere å betale, finner vi en løsning på det sammen med deg. Mangler barnet ditt utstyr for å drive idretten, så kan vi også hjelpe til med det.

Ta kontakt med Mette Blomqvist på [email protected] eller på telefon 96 62 22 60. Du kan også gi beskjed via treneren eller årgangsansvarlig på laget. Henvendelsen vil selvsagt blir behandlet konfidensielt.

Vil du melde deg inn eller ut: 
> Innmelding: https://club.spond.com/landing/signup/nif
> Utmelding: fullt navn og fødselsdato til [email protected] med kopi til [email protected]

Din treningsgruppe i Spond
Last ned og åpne Spond på din mobil el.l. Meld deg inn i Spond-gruppen og en administrator vil da akseptere medlemskapet ditt. Man kan være medlem av en gruppe i 1 måned før man også må melde seg inn i klubben.