Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

E-sport

Publisert 26.02.2020 kl.21.21

Velkommen til Nordstrand e-sport

Pilot
Nordstrand IF har startet opp et spennende e-sporttilbud for barn og unge på Nordstrand. Våren 2020 kjører vi en pilot for å gjøre oss erfaringer slik at vi kan etablere et godt tilbud fra høsten 2020. Tanken bak tilbudet er å gi barn og unge med interesse for dataspill et organisert tilbud som kombinerer fysisk aktivitet og sosialt samvær med utvikling innenfor dataspill. På sikt er det en målsetning at de som ønsker det, kan konkurrere mot andre klubber på Østlandet.

Treninger
Treningene i pilot-perioden foregår på fredager i tidsrommet 18.00-21.00. Det er en kombinasjon av fysisk aktivitet i sal (som fokuserer på samarbeid, tillitt og glede), opplæring/veiledning i utvalgte dataspill og frispilling/konkurransespilling.

Spillegruppen
For å være sikre på at vi skal få på plass et godt tilbud fra høsten av, har vi valgt å starte med en liten spillergruppe på 12 barn født i 2007-2010. Barna som er med har engasjerte foreldre som skal være med å videreutvikle tilbudet i løpet av våren. Det er ikke mulig å melde på flere barn i denne omgang, men det er absolutt mulig å besøke oss på en trening hvis noen er interessert i å se hva det går ut på. 

Ønsker du å bidra?
Voksne ressurspersoner som har lyst til å bidra i piloten er hjertelig velkomne! Kanskje har du erfaring med e-sport eller annen faglig kompetanse, kanskje har du lyst til å sponse dette nye og spennende tilbudet, eller kanskje du rett og slett bare ønsker å gjøre en forskjell for barn som ikke har et fritidstilbud som passer dem pr. i dag? Ikke nøl ned å ta kontakt!

For mer informasjon og/eller tilgang til søknadsskjema, kontakt Siri Lader Bruhn på [email protected]

Velkommen!

Relaterte artikler:
26/2-20: https://nordstrand-if.no/flott-e-sport-innsats
20/12-19: https://nordstrand-if.no/oppstart-av-e-sport-pilot
25/11-19: https://nordstrand-if.no/fotball/oppstart-av-e-sport-pilot