Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Spond

Sist oppdatert 25.01.2024 kl.17.05

Nordstrand IF bruker Spond som medlemsregister. Alle medlemmer må derfor ha en egen Spond-bruker. Alle treningsgrupper og lag har sin egen Spond-gruppe.

Spond er klubbens medlemssystem 
Oppdatering av Spond for spillere, trenere og lagledere er svært viktig. Det er spillere som skal meldes inn i Spond på gruppekoden laget har fått tildelt. Foreldre skal stå som foreldre med e-post og mobil. Alle som er nye vil få en sms-mail fra NIF (Norges Idrettsforbund) om å godkjenne sitt medlemskap for å få en NIF ID. Dette er noe NIF krever av alle medlemmer. Det er viktig at foreldre melder inn all informasjon om spilleren i Spond og det skal stemme overens med det som er registrert i folkeregisteret.  

Spillere og foreldre oppdaterer eventuelle endringer av adresse/mobil i sin egen Spond. 

Et oppdatert medlemssystem er også viktig i forhold til forsikringer og overganger.

Kommunikasjonskanal
Spond brukes som kommunikasjonskanal internt i lagene. I tillegg brukes Spond blant annet til utsendelse av medlemskontingent, treningsavgift og rapporter til Håndballforbundet, i tillegg til informasjon fra klubben.   

Utmelding
Når spillere slutter kan Spond-ansvarlige fjerne vedkommende fra Spond-gruppen, klubben får automatisk beskjed. Melder noen seg ut direkte til klubben blir de tatt vekk fra gruppen med en beskjed til Spond-ansvarlig. 

Les mer om Medlemskap og Spond