Surt tap mot Ski

Publisert 20.05.2015 kl.22.05

De mange skadene gjorde det vanskelig for Nordstrand 2 mot et godt Ski-lag

Ski 3-2 Nordstrand 2

Allerede før kampen var i gang kom det endringer i startoppstillingen. Like før kampstart måtte vi gjøre enda en endring. Småskader var dessverre en gjenganger i denne tøffe bortekampen, men gutta som var klare for kamp leverte allerede fra første spark på ballen. Det tok ikke mange minuttene, 6 for å være nøyaktig, før Karl Henrik satte inn Nordstrands første scoring. Etter et langt oppspill plasserte han ballen rolig i mål. Ikke mange minuttene senere spilte Marcus en god pasning til Karl, som etter noe kaos driblet Skis keeper og satte inn sitt andre for dagen. Kun minutter senere satte Karl Henrik inn sitt tredje, men målet ble korrekt annullert for offside. Så startet problemene for vår del.

Jens Petter fikk en smell i leggen, og var ikke i stand til å spille mer. Det tok ikke mange minuttene før Ski reduserte til 1-2, men vi fortsatte å prøve. Og det tok ikke mange minuttene før Ski utliknet etter et godt slått frispark. Da måtte en halvskadet Kristian V inn for Christian BA som ville bytte. Lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

I pausen ble det informert om enda en skade, og en halvskadet Leon kom inn for en skadet Herman tidlig i den 2.omgangen. Og som om ikke det var nok, måtte også en skadet Goman av 10 minutter ut i den 2.omgangen. Dessverre klarte vi ikke å opprettholde det gode spillet vi hadde innledningsvis, og vi ble reddet av en god Philip ved en rekke anledninger. Og 5 minutter før slutt skjedde det vi fryktet etter et massivt Ski-press gjennom hele den 2. omgangen. Vi lagde et unødvendig frispark, og det ble stusset i mål etter at vi tapte den viktige duellen i feltet. Dommeren blåste senere av kampen, og vi måtte slukøret innse at det ble 0 poeng.
En sliten og irritert gjeng diskuterte kampen rett etter kampslutt, og vi ble enige om at innsatsen var upåklagelig, men at vi må tørre mer og være tryggere i de neste kampene. For det var liten tvil om at Ski var det beste laget.

Takk til publikum som møtte opp i hopetall for å støtte oss. Vi vet at guttene setter pris på det.