Nordstrand 2 med tre sterke poeng mot Bækkelaget

Publisert 13.05.2015 kl.23.06

Det var et fyrverkeri av en kamp som ble spilt på Hallager´n mellom NIF og BSK. Til slutt var det Nordstrand 2 som kunne juble for alle poengene i det innholdsrike lokalderbyet.

Nordstrand 2 5-3 Bækkelaget

Nordstrand 2 hadde startet sesongen på en god måte, og ønsket å fortsette den gode trenden mot Bækkelaget. Da vi, til stor overraskelse, fikk vite at vi var uten keeper måtte imidlertid nye planer legges for at kabalen skulle gå opp. Kristian V fikk til slutt i oppgave å vokte buret for oss.

Kampen startet bra. Nordstrand var spillemessig det klart beste laget de første 5 minuttene av kampen, men etter kommunikasjonsproblemer i bakre rekker var det BSK som gikk opp i en tidlig ledelse. Ikke mange minuttene senere oppstod det nye problemer bak, og BSK satte inn sitt andre mål for dagen. BSK holdt mer på ball, og tok dessverre gradvis over overtaket som vi hadde skaffet oss innledningsvis. Så våknet imidlertid beistet på topp.

Mathias N og Jens Petter kombinerte fint langs høyrekanten før Jens Petter slo en presis pasning over BSKs forsvarsfirer mot Karl Henrik. Medtaket var briljant. Avslutningen kontant i mål. Vi var tilbake i kampen! Etter Karl Henriks første scoring for dagen endret kampen karakter. Vår forsvarfirer hadde stålkontroll på det som kom fra BSK, og midtbanen vant flere dueller. Det resulterte i at Karl kranglet ballen med seg forbi en rekke motspillere, og plasserte enkelt inn utligningen. Før pause rakk også Karl Henrik å notere seg for dagens tredje før vi fikk en velfortjent hvil.

Vi fortsatte presset i 2.omgang, men sjansene uteble. Til stor skuffelse og irritasjon for de fremmøtte utlignet BSK til 3-3 etter nok et problem i bakre rekker. Men vi gav oss ikke. Kampen mot BSK skulle vinnes, og det virket som om noe skjedde med Nordstrandspillerne mot slutten av oppgjøret. Først dunket "Karl´ern" inn 4-3, før samme mann kranglet til seg ballen fra en BSK-spiller og fastsatte sluttresultatet til 5-3 til voldsom jubel på tribunen. Det finnes snart ikke flere superlativer til å beskrive Karl Henrik, etter en rekke imponerende prestasjoner de siste ukene!

Vi takker nok en gang tilskuerne for oppmøte, dette var virkelig en kamp med både opp- og nedturer. At tilskuerne er ivrige er godt å høre, og det er liten tvil om at vi har en engasjert supportergjeng som ikke er redde for å rope ut når alt ikke går som det skal. Det er sånn det skal være. Vi håper at enda flere tar turen ned til Hallager´n neste hjemmekamp.

Dessverre ble ikke kvelden helt komplett sett med Nordstrandsøyne. NIF 3 fikk det tøft i bortekampen mot Rustad, og det endte dessverre med et 9-2 tap. Bardur scorte begge våre mål i den kampen