Mye jobb må legges ned for NIF 2

Sist oppdatert 09.06.2015 kl.17.59

Vi prøvde, men det var tydelig at vi ikke hadde øvd nok. Kampen mot VIF 2 ble tøff, og preget av dårlig Nordstrand-spill

Vålerenga 2 9-4 Nordstrand 2

Mot Vålerenga ønsket vi å ha fokus på å spille langs bakken, og å spille oss ut bakfra. Vi turte, vi prøvde, og vi klarte det ved en rekke anledninger. Både Mathias N, Jensi, Goman og Aleksander klarte ved en rekke anledninger å frispille hverandre, og åpne rom på banen. Strålende! Problemet var bare at Vålerengas kamikaze-press kom overveldene på oss. Vi mistet dessverre ballen i bakre ledd, spilte på for høy risiko og gjorde ikke som vi skulle. Det resulterte i at Vålerenga gikk opp i 2-0 etter 15 minutters spill. Hva som skal rettes på kommer vi tilbake til på trening på lørdag.

Etter noen kjipe åpningsminutter for vår del, kom det et gigantisk plaster på såret signert Jens Petter. Så stort plaster har vi aldri sett før, for Jensi scorte muligens sesongens mål etter 25 minutter av kampen. Og han gjorde det helt selv. Han snappet ballen fra en Vålerenga-spiller, driblet han fullstendig bort (jeg tror faktisk at han kom tilbake med en wienerpølse med ketsjup tre minutter senere) før han dunket ballen i en vakker bue over keeper og i lengste hjørne.

Vi fortsatte med å spille vårt spill, men det raknet dessverre før pause. Vålerengas spiss, som var god, rundlurte oss, og satte vel inn både 3-1, 4-1 og 5-1 i løpet av noen få minutter før pause. Det siste som skjedde før dommeren blåste av 1.omgang, var at Marcus slo en presis corner som Goman headet inn. Det sto 5-2 til pause.

Vi prøvde å rette på en del, men det var dessverre lite som fungerte. Vi gikk bort fra det vi forsøkte på, og Vålerengas spiss fikk fortsette å herje. Målene rant inn begge veier, og Marcus satte inn våre to siste mål. Det ene etter en lang ball fra Kristian V, og det andre etter at Magnus hadde tatt et fint initiativ høyt i banen og la 45 grader ut. Magnus spilte en god kamp, og jobbet og slet gjennom 80 minutter. Det gleder oss trenere. Men det er liten tvil om at det er altfor dårlig å slippe inn 9 mål i en kamp, og at det er mye jobb som gjenstår.

Nå gjelder det å komme på trening de kommende dagene, der det må terpes videre på hvordan vi skal spille.