Ferdige med vårsesongen

Publisert 17.06.2015 kl.22.40

Nordstrand 2 avsluttet vårsesongen med et knepent 2-4 tap for KFUM 2

Nordstrand 2 2-4 KFUM 2

I vårsesongens siste kamp ble det tap for guttene fra Nordstrand. Vi startet kampen svakt, og lå under allerede etter 3 spilte minutter. Ikke mange minuttene gikk "kåffa" opp i en tomålsledelse etter et vakkert frispark. Vi kom mer med i kampen etter dette, men resultatet sto seg til pause.
I 2.omgang var vi mer aggressive, og fikk til litt mer spill. Halvveis ut i omgangen slo Philip et godt frispark, som Karl Henrik stusset i mål. Og kun minutter senere slo Jens Petter en herlig pasning til Karl, som dro seg forbi én mann og plasserte ballen i hjørnet. 2-2!
Dessverre scorte KFUM på corner kun minutter senere, og avgjorde kampen med et offside-mål litt senere. Men vi var ikke helt ufarlige mot slutten. Marcus slo et frispark i tverrliggeren, og vi var farlige på cornere. Det ble imidlertid ikke flere mål, og vi avsluttet sesongen med nok et tap.

Med det var sesongen over for denne gang, før den fortsetter på ny etter ferien. En kort oppsummering:
+ Vi scorer 24 mål på 8 kamper (3 mål i snitt per kamp) og vi spiller ingen kamper der vi ikke scorer. Det er bra! Vi scorer mer enn mange av de andre lagene i serien, og det må vi fortsette med.
+ Vi starter sesongen strålende, med 7 poeng på de tre første kampene.
+ Vi har bra innsats, og vi "gir oss aldri". Det er et viktig fundament i et godt lag.

- Vi slipper inn 34 mål på 8 kamper (4,25 mål per kamp). Det er altfor mye, og vi har mye å rette på i det defensive. Vi slipper inn alt for mange mål tidlig i kampene, og en rekke av målene vi slipper inn er alt for enkle.
- Vi avslutter sesongen med 5 strake tap. Det er ikke godt nok. Vi taper kamper mot lag som ligger likt som oss på tabellen, og det er klønete.
- Vi er for varierende i spillet vårt. Enkelte kamper sitter det ikke i det hele tatt, og vi må bli mer stabile fram mot neste sesong.