Seier etter fire ekstraomganger

Sist oppdatert 02.03.2018 kl.0.48

Det måtte fire ekstraomganger til før avansementet til ennå en semifinale var klart.

Det ble nervepirrende i Grålumhallen i kveld. Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele kampen, to mål foran og to mål bak og likt 22-22 etter full tid. Da var det klart for ekstraomganger, 2 x 5 minutter. Vi scorer det første til 23-22, men det blir to mål til oss hver og like langt etter den første ekstraomgangen, 24-24. I den andre omgangen er det Tune som åpner med mål, men også her blir det to til oss hver, 26-26 og dermed klart for to nye omganger.

Her er det igjen Tune som startet med mål, men vi lager deretter tre på rappen og leder med ett før den siste omgangen, 28-29. Det blir bare ett mål i den siste omgangen og det står vi for og vi vinner altså med to.

Kampfakta
Tune-Nordstrand 28-30 (22-22) (25-24) (28-29)

Kveldens toppscårer ble Guro Rønning med 10 fulltreffere, Kristina O. Granerød 6, Tanita Niknam 5, Emilie Moen 3, Christine Holtekjølen 3, Rikke Krogstad 2 og Karoline Wahl-Westreng 1. Takk også til keeperne våre Kaja Johannessen og Tonje Christiansen som gjør noen viktige redninger. (Og takk til Katta som sørge for live-overføring av thrilleren)

Vi takker Tune for en spennende kamp og et hyggelig vertskap.

Nå blir det spennende med trekningen av semifinalene...