Opdahl-ekspressen på skinner

Publisert 10.02.2020 kl.23.04

Ny flott seier i 4.divisjon i kveld da Oppegård 2 besøkte Arenaen.

Ekspressen selv, Helene Opdahl og vårt eminente målvaktsteam Susann Grønbech og Albertine Skovdahl

Vi forlot perrongen i full fart og allerede på 3-0 valgte gjestene å benytte timeouten sin. Vi la på til 4-0 før Oppegård satt sitt første. Etter 20 minutter var forspranget vårt borte, men vi ledet med ett til pause, 13-12.

I den andre omgangen lå vi stort sett foran med et par mål, og selv om vi kjente litt på det da vi kun lå ett foran på stillingen 17-16 følte vi at vi hadde kotroll. Vi drar fra mot slutten og vinner til slutt med seks, 29-23.

Helene Opdahl gjorde som i går og satt 9 kasser, Thea Grønnevik og Celina Inglingstad 6 hver, Kristina Granerød og Helene Rontén 3 hver og Karoline Græsvik 2. Samtidig står begge målvaktene våre meget godt.

Da ble det nok en plass opp på tabellen, og vi innehar i skrivende stund 4.plassen med en kamp mindre spilt.

Neste K4-kamp er mot serieleder Kjelsås 2 torsdag 27. fabuar kl 19.30 i Kjelsåshallen, hint, hint.