Ny seier over Skogstrand

Sist oppdatert 24.01.2018 kl.1.10

For andre gang på en uke ble det seier over Skogstrand, først i Regionscupen og søndag i 3. divisjon.

En helt greit kamp, 15-10 til pause, ledet på det meste med 12 mål, 30-18, før vi surrer det til men vinner til slutt 30-25.

Toppskårer ble Iselin Eidskrem med 6 mål, Emilie Moen, Marit Lillebråten og Christine Holtekjølen 4 hver, Rebekka Berg Gjerstrøm og Gøril Ekholdt 3, Frida Hjelkrem og Aurora Eidskrem 2, Julie Reinemo og Helene Røhmer 1.

Kampen mot Tveter på torsdag blir dermed viktig, med seier sklir vi forbi og inn på pallplass.

4.divisjon
Tidligere på søndagen besøkte vi Vollen og det gikk ikke bra. Vi ledet 16-14 til pause, men i den andre omgangen var det bråstopp og vi tapte 26-21.

Henriette Moss ble toppscorer med 7, Karoline Græsvik 5, Kristina Granerød 3, Guro Rønning 2, Tanita Niknam 2, Lisa Norstrand 1 og Rikke Krogstad 1.

Så da klatret vi tre plasser nedover på tabellen, til en 5.plass... Men allerede tirsdag skal vi revansjere tapet for Raballder tidligere denne sesongen og da skal vi opp igjen.