Deilig seier

Sist oppdatert 29.01.2018 kl.17.12

Gamle Oslo er ubeseirede og suverene serieledere i 4. divisjon. I kveld skulle de få smake på revansj i Bobla.

Vi tapte 28-20 i sesongens første møte og hadde planer om ikke å gjøre det enkelt for gjestene i kveld. Men jevnt ble det.

Det stod 11-11 til pause. I den andre omgangen ble vi liggende et par mål foran det første kvarteret, men derfra var det helt jevnt og ulidelig spennende. 17-17, 18-18, 19-19, 20-20, men heldigvis satt Aurora inn vinnermålet, seier 21-20. Deilig!

En flott kamp av alle spillere, spesielt i forsvar, men likevel litt ekstra skryt til Agnes som stod en fantastisk kamp aller bakerst! (Håper du er raskt på bena igjen!), og gratulerer til Henriette med "ukens underarm"!

Tanita Niknam ble dagens toppscorer med 4 mål, Henriette Moss 3, Kristina Granerød 3, Amalie Aass Nilsen 3, Aurora Eidskrem 2, Karoline Græsvik 2, Katarina Granerød 2, Rikke Krogstad 1 og Lisa Falch Norstrand 1.