Brakseier og stjernesmell

Publisert 21.09.2019 kl.22.18

Fasit denne uken er en flott sesongstart i 4.div med seier over Haslum 3 og en stjernesmell mot BSK i 3.div.

Herlig seier i dagens kamp mot Haslum

3. divisjon Bækkelaget-Nordstrand 36-25
Ukens første kamp var i K3 mot BSK i Bækkelagshallen torsdag kveld. Vi får en forrykende start der vi leder 13-7 halvveis i den første omgangen før det blir full stans. Ved pause var ledelsen krympet til ett mål. I den andre omgangen gikk vi på en stjernesmell og taper til slutt 36-25. Ikke stort mer å melde.

Iselin ble toppscorer med 5 mål og ble kåret til vår beste spiller. De andre målene kom ved Emilie Moen 4, Celina Inglingstad 4, Kristina Granerød 3, Helene Haukedal 3, Karoline Græsvik 2, Rebekka Berg Gjerstrøm 2, Mirjam Sevland 1 og Frida Hjelkrem 1 (med forbehold om feil da "liveføring" ikke var korrekt).

iselin-bestemann-mot-bsk

Vi gratulerer Iselin som ble kåret til vår beste spiller og ble et gavekort rikere.

4.divisjon Haslum 3 - Nordstrand 23-35
I dag ble det omtrent like rått parti bare at denne gangen var det vi som var rå. En morsom kamp med mye flott spill. Vi gikk til pause med ledelse 18-10 og vinner til slutt 35-23.

Gøril Elholdt ble toppscorer med 8 mål, Silje Hoset Aksnes 7, Aurora Eidskrem 5, Thea Græsvik 4, Marit Lillebråten 4, Susann Junge 3, Johanne Haarklou Jensen 2 og Rikke Krogstad 2. Albertine Skovdahl gjør en flott kamp aller bakerst med 16 redninger.

Vi kan ønske Silje Hoset Aksnes velkommen tilbake i NIF-trøya og gratulere med en flott kamp og 7 mål. Johanne Haarklou Jensen fra J18 debuterte i 4. divisjon med to flotte scoringer, veldig gøy!

Torsdag er det ny kamp i 4.divisjon. Det er hjemme mot Vollen med kampstart kl 20.45. Håper å se deg :-)