Publisert 04.02.2018 kl.21.35

To kamper i Klemetsrudhallen i dag; K3 mot Tindlund og K4 mot Østerdølene, det gikk ganske bra.

Dagens

Vi startet i 3. divisjon mot Tindlund
Det stod 5-0 før Tindlund fikk sitt første og 17-1 før de fikk sitt andre.Til pause hadde de doblet, men vi ledet likevel 21-4. Utover i den andre omgangen dro vi bare ytterligere fra og vant lett 45-19 og innehar enn så lenge 3. plass på tabellen.

Søstrene Eidskrem stod for 17 av målene, 9 på Iselin og 8 på Aurora. 8 også på Tanita Niknam, Karoline Græsvik 6, Rikke Krogstad 5, Rebekka Berg Gjerstrøm 3, Lisa Falch Norstrand, Anette Hamborg og Amanda Foss 2 hver, Marit Lillebråten 1.

Så var det klart for kamp i 4.divisjon mot Østerdølene.
Heller ikke denne kampen var spesielt krevende men vi spiller god og underholdende angrep, litt defensivt forsvar i perioder, men leder 21-11 til pause og vinner til slutt 38-26, og har fortsatt 2. plassen på tabellen.

Katarina Ormseth Granerød ble toppscorer med 8, Frida Hjelkrem 6, Henriette Moss 5, Gøril Ekholdt 4, Thea Græsvik 4, Therese Lindland 4, Thea Grønnevik 4, Guro Rønning 2 og Susann Junge 1.

Nå har vi 4 seriekamper igjen i begge divisjoner og 2 lag videre til kvartfinale i Regionscupen.