Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Seier i siste vårkamp for alle tre G03 Nordstrandlagene

Publisert 28.06.2017 kl.13.37

Vi gratulerer alle tre Nordstrandlagene våre som endte med seier i siste seriekamp før sommerferien.

Seier i siste vårkamp for alle tre G03 Nordstrandlagene

NIF 3 møtte Kolbotn på Hjemmebane på Hallager søndag 18. juni. Nordstrand tok tidlig ledelse og dominerte store deler av første omgang. Kampen endte 2-1 til NIF 3.

NIF 2 møtte Holmlia på bortebane på Lusetjern kunstgress onsdag 21. juni. NIF 2 tok tak i kampen fra start. Det ble en målrik kamp, og kampen endte til slutt med seier 7-4 til NIF 2  etter straffespark til Nordstrand helt til slutt.

NIF 1 møtte Røa på bortebane på Røa kunstgress lørdag 24. juni. Nordstrand hadde god kontroll gjennom hele kampen, og det ble nok en målrik kamp som til slutt endte med seier 5-1 til NIF 1.

Fellesnevner for alle tre lagene var at samtlige spillere står på, viser samhold og lagånd, og legger ned stor innsats. Da blir det gode resultater. Alle tre lagene tok etter dette et pent hopp oppover på tabellen - som en hyggelig avrunding før sommerferien.

GRATULERER! Dette lover bra for resten av serien og for cupene som vi skal være med på etter sommerferien: Norway cup, Langhus Fair Play cup og Hamar talentcup. Vi gleder oss!