Sist oppdatert 23.06.2014 kl.14.55

Tilbakemeldingene tyder på at dette har vært en underholdene og målrik serieåpning.

Vi mangler litt info fra noen av lagene, men her følger en liten tilbakemelding fra 5 av lagene som har spilt hjemmekamp på Hundejordet.

NIF 3 - Kolbotn 8
Første lag ut var NIF 3 som spilte sin første hjemmekamp på Hundejordet mandag 6. mai mot Kolbotn. Det ble en fin serieåpning hvor gutta ikke skuffet. Vær, bane, dommer og ikke minst publikum var av aller beste sort. Vi nevner god kollektiv innsats med solid forsvarspill og tidvis meget godt pasningsspill. Etter kamp var det en stolt og fornøyd kameratgjeng som gikk av banen med 12-1 seier over Kolbotn 8.

NIF 4 - KFUM 4
Neste lag ut på Hundejordet var NIF 4 som hadde en underholdende og målrik forestilling mot KFUM 4
Det ble scoret 21 mål og samtlige spillere fra NIF 4 fikk oppleve sesongens første nettsus. Etter 9-0 til NIF ved pause ble det noe jevnere spill i 2. omgang. Gutta sto på hele kampen og skal ha honnør for at de ga alt til dommern blåste av kampen.

NIF 7 - Manglerud Star 4
NIF 7 har åpningskampen sin mot Manglerud Star 4. De spilte med god innsats og holdt sine plasser stort sett bra. De tapte kampen så vidt med 2-5 og hadde en rekke målsjanser som like gjerne kunne ha gitt seier... Trenerne var godt fornøyd....så her er det håp !

NIF 5 - Oppsal 5.
Vi er fortsatt på Hundejordet når NIF 5 skal i aksjon. Her ble det en noe tøffere match mot Oppsal 5. Lagene spilte jevnt i første omgang, men etter stillingen 3-3 dominerte Oppsal 2. omgang. Det viktigste var at gutta, trenere og foreldre var svært fornøyde med seriestarten. En fantastisk fin gjeng i flotte omgivelser støttet av stolte supportere som heiet på Nordstrand hele tiden.