Tap og seier sist søndag

Sist oppdatert 17.03.2019 kl.20.06

Søndag 10. mars skulle vi ut mot serieleder Lørenskog på bortebane i K4, mens Rygge kom på besøk i Arenaen i K3.

4. divisjon
Lørenskog fikk revansj fra sesongens første oppgjør og feide oss av banen med 31-22. Vi spilte en meget god førsteomgang og lå kun under med ett mål 13-12. Den andre omgangen startet godt og vi utlignet til 14-14, men derfra surrer vi det til og hjemmelaget gikk rett opp til 18-14 og videre til 21-15 og 25-16. Lørenskog vinner til slutt 31-22. Vi ligger likevel fortsatt på pallplass med tre kamper igjen. Tabellen.

Henriette Moss ble dagens toppscorer med 6 mål, Rikke Krogstad 4, Frida Hjelkrem 3, Kine Krogstad 3, Thea Græsvik 2, Helene Røhmer 2, Iselin Eidskrem 1 og Susann Junge 1

Vi gratulerer Lørenskog med solid seier og opprykk til 3. divisjon.

3. divisjon
Så bar det rett til Nordstrand Arena og 3.divisjonskamp mot Rygge. Sesongens første oppgjør var jevnt og endte 29-31 i vår favør, og det var nok et lag som var ute etter revansj. Også i denne kampen var det jevnt i den første omgangen og det stod helt likt til pause, 15-15. Den andre omgangen startet også jevnt og det stod 21-21 etter halvspilt omgang. Men så ble det NIF-show og vi gikk rett opp i 26-21-ledelse og videre til 29-22. Vi vinner til slutt 29-25.

Dagens toppscorer ble Celina Inglingstad med 10 mål, Amalie Aass Nilsen 4, Mia Becker 4, Kristina Granerød 3, Gøril Ekholdt 2, Tanita Niknam 2 og 1 på Karoline Græsvik, Marit Lillebråten, Pernille Wivart og Katarina Granerød. Vi hadde også en meget god Ingrid Strømstad i mål.