Tap og seier sist helg

Sist oppdatert 25.01.2019 kl.0.36

Det ble nok et tap for Tveter i K3 og nok en ettmålsseier over Eidsvold Turn i K4 i sist søndags dobbeltkamp.

En fornøyd K4-gjeng som dro i land seieren i en jevn kamp

K3 var først ut mot tabellfirer Tveter. Et revansjesugent Nordstrand entret banen, og det var jevnt til 5-5 og overkommelig 7-11 til pause. Men andre omgangen var det Tveter som styrte og vi taper dessverre igjen, 17-29.

Dagens toppscorer ble Iselin Eidskrem med 5 mål, Celina Inglingstad 4, Mia Becker 3, Tanita Niknam 2, Pernille Wivart 2 og Emilie Moen 1

I K4 mot Eidsvold Turn gikk det bedre. En fin, jevnspilt og spennende kamp. Vi lå faktisk under med ett mål det meste av kampen, og det stod 26-26 med 5 minutter igjen. Da slår Thea, Gøril og KaroG til med tre kjappe og vi kommer foran med tre, 29-26. Turnjentene gir seg likevel ikke og det ender med ettmåls-seier 29-28.

Det ble en Eidskrem som toppscorer i denne kampen og, nemlig Aurora, med 7 mål, Helene Bakken Rontén 5, Gøril Ekholdt 4, søstrene Thea og Karoline Græsvik 3 hver, Rikke Krogstad 2, Karoline Wahl-Westreng 2, Susann Junge 1, Lisa Norstrand 1 og Hermine Skarpenes 1.