Tap for Nannestad

Sist oppdatert 12.12.2018 kl.20.50

De ble dessverre tap for Nannestad i K4 i kveld tross tre flotte opphentinger.

En skuffet gjeng som gjør en kort analyse etter kampen og er klare for revansj etter jul!

27 mål forover burde jo holde til seier, men med 31 bakover gjør det ikke det. Noen korte intense dårlige perioder ødelegger nok til at vi ikke får med oss noen poeng hjem. Vi ligger under 15-10 til pause og da hjelper det ikke å vinnen den andre omgangen med ett. Sluttresultat 31-27.

Tre spillerer endte på toppscorerplass med 5 mål; Emilie Moen, Helene Rontén og Frida Hjelkrem, det ble 3 mål på Aurora Eidskrem og Rikke Krogstad, 2 på Susann Junge og 1 på Tanita Niknam, Marit Lillebråten, Guro Rønning og Karoline Wahl-Westreng.

Nå ser vi frem til 1/8 finale i Regionscupen mot Son på Niffen torsdag kl 20.45, K3-kamp mot Oppegård søndag kl 10 i Østre Greverudhallen og K4-kamp mot Nit/Hak mandag kl 20.30 før vi tar juleferie.