Storseier over BSK, tap for Skedsmo

Publisert 02.12.2018 kl.22.06

Vi startet dagen med tap for Skedsmo i 4.divisjon men avsluttet med en herlig syvmålsseier over BSK i 3.divisjon.

4.divisjon: NIF-Skedsmo 29-33 (16-14)
Vi går opp i ledelsen fra start og leder med 2 og 3 mål hele den første omgangen. Vi er bra forover men er ikke helt "på" i forsvar, men Kaja holder oss inne i kampen med sine 11 redninger og vi kan gå til pause med tomålsledelse 16-14. Etter hvilen sliter vi fortsatt med å få satt forsvaret og gjestene går rett opp i 16-22. Det klarer vi aldri å hente inn igjen men får pyntet litt på det, og taper til slutt 29-33.

Helene Bakken Rontén ble dagens toppscorer med 7 mål, øvrige mål kom ved Tanita med 5, Guro Rønning 4, Helene Røhmer 3, Hermine Skarpenes 3, Emilie Moen 2, Lisa Norstrand 2, Frida Hjelkrem 1, Susann Junge 1 og Karoline Wahl-Westreng 1

Men vi innehar fortsatt 2.plassen på tabellen og møter tabelltreer Nannestad tirsdag 11. desember. Heia heia!

3. divisjon: NIF-BSK 30-23 (13-10)
Det blir en jevn start på kampen, men fra 6-6 ved halvspilt førsteomgang kommer vi noen mål foran og leder med tre til pause, 13-10. Den andre omgangen starter bra for gjestene, men vi slår tilbake og siger sakte men sikkert fra. Vi er på det meste oppe i en nimålsledelse, men vinner til slutt 30-23. Deilig!

Dagens toppscorere ble Amalie Aass Nilsen og Mia Becker med 5 hver, Henriett Moss 4, Gøril Ekholdt 3, Kristina Granerød 3, Iselin Eidskrem 3, Celina Inglingstad 3, Synne Myhre 2, Pernille Wivart 1 og Katarina Granerød 1.

Og igjen har Ingrid Strømstad en meget god opptreden mellom stengene som inkluderer noen spesielt viktige redninger.

Vi krysser fingre for deg, Synne!!!

Med dagens seier hoppet vi inn på pallplass, fortsatt med en kamp mer spilt en 4. og 5. plassen. Neste, og årets siste, kamp er mot serieleder Oppegård søndag 13. desember kl 10.00. Håper du tar en tidlig lørdag og møter opp og støtter oss!

Vi gratulerer også J18 med seier 44-12 (20-3) over Lørenskog 2 i sin 5.div kamp i dag. #tabelltopp.