Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Sååå mange ble det på Thea

Publisert 14.03.2020 kl.19.27

I det som i ettertid har vist seg å bli sesongens siste K4-kamp vant vi klart 27-20 over Vestre Bærum borte.

Sååå mange ble det på Thea
Thea Grønnevik var i dytten og satte 10 kasser.

Det var en litt tom stemning i Helsethallen forrige søndag. Ingen kamp hverken før eller etter, men oppvarming på banen og det liker vi. Førsteomgangen var jevnspilt og vi gikk til pause med en knepen tomålsledelse, 12-14. Lagene fulgte hverandre også utover i den andre omgangen, men på stillingen 20-21 satt vi inn støtet og vant til slutt,20-27.

Thea Grønnevik altså toppscorer med 10, Henriette Moss tilbake på banen og puttet 4, Louise Mikkelsen 3, Helene Bakken Rontén 3, Kine Krogstad 3, Amalie Aass Nilsen 2, Rikke Krogstad 1 og Marit Lillebråten 1.

Albertine Skovdahl har vært stabilt god gjennom hele sesongen og det var intet unntak denne søndag. Vi holdt pusten et øyeblikk da hun måtte ta telling etter et skudd midt i ansiktet fra kanten, men det gikk heldigvis bra.

Kine spilte en flott kamp og gikk som vanlig "all inn"og endte dessverre på legevakten med brudd i albuen. Der hadde hun selskap av Kristina Granerød som det viste seg hadde brist i 4 ribben fra forrige kamp mot Kjelsås. Vi ønsker dere begge god bedring!

Super stemning og god lagmoral selv om det tok litt tid før det tok av.

Så bar det i full fart hjemover til Nordstrand der vi skulle møte Ullern i K3... også sesongens siste... følg med...

Heia Nordstrand!

k4-vestre-berum_2020

Flott innsats av alle jentene, og dommerne :-)