Klare for semifinalen i Regionscupen

Sist oppdatert 04.02.2019 kl.0.56

Ukens høydepunkt var en spennende affære i Regionscupens kvartfinale der vi slo ut Ellingsrud etter golden goal.

En herlig slutt på en thriller av en kamp, der Tanita avgjør på golden goal etter 2:43 i spilleforlengingen.

Vi var overlegne fra start i Ellingsrudhallen og det stod 7-15 til pause. Så plutselig ble det bråstopp halveis i den andre omgangen og vi klarte å slippe Ellingsrud inn i kampen når de går fra 16-22 til 21-22 og ved full tid står det 25-25. Da er regelen golden goal (helt frem t.o.m. semifinalen) og vi tapte loddtrekningen og startet i forsvar. Vi stod i mot Ellingsrud sitt angrep og da det var vår tur gjorde Tanita som hun hadde gjort 6 ganger tidligere i kampen - setter den i kassa. Tusen takk!

Toppscorer i kampen, altså Tanita Niknam med 7 mål, Celina Inglingstad 5, Emilie Moen 3, Gøril Ekholdt 3, Aurora Eidskrem 2, Pernille Wivart 2, Iselin Eidskrem 1, Amalie Aass Nilsen 1, Rikke Krogstad 1 og Karoline Wahl-Westreng 1

Da gleder vi oss til semifinalen som skal spilles innen 10. mars mot enten Tveter, Ammerud eller Kolbotn/Skogstrand.

Tap både i K3 og K4
Men vi har også gått på et knepent ettmåls-tap for Haugerud i K4, 21-20 (10-8).
Her ble Helene Røhmer og Aurora Eidskrem toppscorere med 5 mål hver, Karoline Wahl-Westreng 3, Frida Hjelkrem 2, Hermine Skarpenes 2, Rikke Krogstad 2 og Thea Græsvik 1

Og i kveld ble det tap for Kolbotn i K3 med 25-19 (9-8).
Celina Beilgaard Inglingstad ble toppscorer med 7 mål, det ble 2 på Emilie Moen, Henriette Moss, Gøril Ekholdt og Pernille Wivart, og 1 på Kristina Granerød, Tanita Niknam, Frida Hjelkrem og Marit Lillebråten.