K4-tap for Ull/Kisa

Publisert 06.01.2019 kl.21.54

Det ble en dårlig start på det nye året med bortetap 31-27 for Ull/Kisa i 4.divisjon, men første gang som toppscorer for Marit.

7 fulltreffere av Marit Lillebråten

Med tre forfall og en med magetrøbbel, og med altfor mange bomskudd, ble det vanskelig å slå et heltent Ull/Kisa.

I førsteomgangen traff vi i tillegg dårlig med forsvaret og Kaja i målet fikk en vanskelig oppgave, men hadde på tross av dette flere gode redninger. Etter omlegging til 5-1 etter pause traff vi bedre og redningsprosenten økte ytterligere, og vi vinner den andre omgangen med to.

Det var mye bra angrepshåndball fra begge lag, men dessverre noen flere fultreffere for hjemmelaget. Men det var nok av sjanser, så med et noe finere innstilt sikte neste søndag skal det gå veien.

Dagens toppscorer ble altså Marit Lillebråten med 7 mål, med Emilie Moen hakk i hæl med 6 og Aurora Eidskrem med 5 (på én omgang), Helene Rontén 2, Frida Hjelkrem 2, Susann Junge 2, Helene Røhmer 2 og Tanita Niknam 1.

Nå skal vi ha en fin trening i morgen før vi møter Drøbak i Regionscupen torsdag kl 20.45 på Niffen og Lillestrøm i K4 på søndag.