Gøy i går

Publisert 17.03.2019 kl.20.46

I går møtte vi Gøy i Linderudhallen og det ble en morsom start på helgen.

Gøy i går

Lørdag var det ny kamp i 3.divisjon borte mot Gøy i Linderudhallen. Vi lå under 2-0, men derfra var det hadetbra. Kombinasjonen fantastisk forsvar og godt målvaktsspill gjorde at Ingrid kun måtte plukke tre av hjemmelagets skudd ut fra målet i den første omgangen. Pauseresultat 3-15.

Selv om vi var enige om å holde intensiteten oppe etter hvilen er det nok lettere sagt enn gjort. Litt upresist både fremover og bakover, men vi har det gøy og vinner klart 25-10.

Takk til Cecilie Grydeland som steppet inn på kort varsel etter et par forfall.

Dagens mål jevnt fordelt med Celina Inglingstad som toppscorer med 5 mål, 3 mål av Karoline Græsvik, Mia Becker, Pernille Wivart og Katarina Granerød, 2 av Gøril Ekholdt, Kristina Granerød, Amalie Aass Nilsen og Cecilie Grydeland.

Da innehar vi i skrivende stund en 5.plass på tabellen, med tre tøffe kamper igjen; Gamle Oslo, Bækkelaget og Oppegård.