Etterlengtede poeng i K3

Sist oppdatert 04.11.2018 kl.2.15

Etter tre strake tap i 3. divisjon var det deilig å innkassere en seier over Skogstrand på torsdag.

Kampen var jevn det meste av den første omgangen, men vi drar fra litt mot slutten og kan gå til pause tre mål foran, 14-11.

Andreomgangen starter i rakettfart og vi får fire mål på rappen før Skogstrand kommer i gang. Vi fortsetter med godt forsvars- og målvaktsspill, får flere kontringsmål og varter opp med mye fint spill. På det meste leder vi med ti mål, 25-15.

Så har vi tydeligvis løpt fra oss, og får fem i sekken, men vi vinner klart 29-23. Deilig!

Alle utespillere setter ballen i mål! Kampens toppscorer var også dagens bursdagsbarn Synne Myhre med 6 mål, Kristina Granerød og Amalie Aass Nilsen tett bak med 5, Celina Beilgaard Inglingstad 3, Tanita Niknam 2, Pernille Wivart 2, Thea Græsvik, Henriette Moss, Lisa Falch Norstrand, Mia Becker, Hermine Skarpnes og Katarina Granerød alle 1 hver. Ingrid Strømstad gjør nok en god kamp i buret.