Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

En nedtur og en opptur

Publisert 08.03.2020 kl.15.12

Serielederen i K4 ble for sterk men vi tar vår fjerde seier på rad i K3 og i dag har vi to nye muligheter.

En nedtur og en opptur

K4 Kjelsås - Nordstrand 28-18
Serieleder Kjelsås ble for sterke sist søndag, men 28-18-resultatet "lyver" litt. Første omgangen var helt jevn og vi lå kun under med to til pause, 13-11. Vi har en god periode midt i den andre omgangen og ligger kun tre bak ved 20-17, men så går luften ut av ballongen og vi blir løpt fra og taper til slutt 28-18.

Celina Inglingstad ble toppscorer med 4 mål, Helene Bakken Rontén er i slaget og puttet 3, Tanita Niknam, Karoline Græsvik, Thea Grønnevik og Helene Opdahl alle 2 hver, og ett på Kristina Granerød og Kine Krogstad.

K3 Stabæk - Nordstrand 24-30
Vi møtte et bedre Stabæk-lag denne gangen men heller ikke i returoppgjøret var det noen tvil om at poengene ble våre. Vi spiller nok en flott kamp, god og morsom håndball, krydet med noen ekstra finesser, gode redninger og noen flott langpasninger fra Albertine.

Vi ledet 14-8 til pause og vant 30-24 til slutt.

Celina Inglingstad toppscorer med 6 (1), Emilie Moen 5, Thea Græsvik 4, Gøril Ekholdt, Iselin Eidskrem, Marit Lillebråten og Helene Haukedal alle 3 hver, Kristina Granerød, Silje Hoset Aksnes og Rebekka Berg Gjerstrøm 1 hver.

Viktige redninger av målvaktene våre Ingrid Strømstad og Albertine Skovdahl.

I kveld skal vi til dyst igjen. K4 møter Vestre Bærum borte kl 18, og hjemme i Arenaen kommer tabelltreer Ullern på besøk kl 20.

Heia Nordstrand!