Årsbeste!

Sist oppdatert 28.03.2019 kl.11.04

I kveld var det duket for nabooppgjør i Bækkelagshallen i 3.divisjon, og for en servering jentene vartet opp med.

Årsbeste!

Men vi hadde en tung start og BSK-jentene ledet 11-5 før vi kom litt til hektene og reduserte til 11-8. Da ble hjemmelaget bittelitt skremt og tok en timeout, det hjalp dem litt og de kunne gå til pause med ledelse 17-13.

Men i pausen ble vi enige om være veldig mye mere "på" (akkurat som måltavlen i Bækkelagshallen som heller ikke var på før i 2.omgangen). 17-14 ble kjapt til 18-18 og derfra gjør vi en fantastisk omgang både i forsvar og i ankomstspillet. I følge en av våre aller mest trofaste supportere var dette årsbeste!

Henriette Moss troner øverst på scoringsstatistikken med sine 8 mål, tett fulgt av Gøril Ekholdt og Mia Becker med 7 hver. Pernille Wivart 2, Frida Hjelkrem 2, Tanita Niknam 2, Celina Inglingstad 2, Amalie Aass Nilsen 2, Karoline Græsvik 1, Kristina Granerød 1.

Og nok en gang står Ingrid Strømstad en god kamp med mange viktige redninger, også en straffe.

Da gjenstår én kamp i 3.divisjon, mot serieleder Oppegård. Den spilles torsdag 4. april 20.45 i Nordstrand Arena, bane 1.

Men før det spiller vi finale i Regionscupen nå på lørdag og mandag er det nest siste K4-kamp mot tabelltreer Nannestad i Arenaen kl 20.45.