Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Referat intern treningskamp mot J-JR 01.11.15

Publisert 02.11.2015 kl.11.56

Referat intern treningskamp mot J-JR 01.11.15
Så var det duket for en intern kamp mot det nye jenter-junior-laget.
 
Nye Niffen lå badet i høstmørket, flomlyset var tent og luften var klar og innbydende til en fin fotballkveld.
 
Vi møtes i garderoben, og det er helt klart en gira gjeng som vil ut å vise seg frem, vi kjører gjennom vante rutiner og oppsett og taktikk blir gjennongått.
Vi ønsker å ta med oss der positive fra forrige helgs kamp mot Kåffa, og ikke minst ønsker vi å fortsette med å videreutvikle oss selv. Dette er en treningskamp, så fokuset flyttes litt mer inn mot hva vi ønsker å få til spillemessig enn på resultatet. Selv om alle jentene har lyst på et godt resultat.
 
For anledningen skal vi for første gang spille 90 minutter (spilt 70 minutter i år), i samråd med junior blir vi enige om å spille 3 omganger på 30 minutter.
 
1. omgang er veldig jevn. Junior- jentene kommer litt kjappere ut enn oss, og de har et lite spillmessig overtak de 4 første minuttene, før vi får samlet oss og utligner trykket. Som veldig mange ganger før i år er vi dyktige i det defensive og rydder bra opp i det som kommer, samtidig som at vi er giftige når vi kommer i angrep.
Vi tar en fortjent ledelse midtveis i omgangen og på dette tidspunktet fører vi kampen.
Blir litt slitne og ustrukturerte mot slutten av omgangen, og junior får vende opp og spille for lett gjennom våre ledd. Vi står i mot lenge, men 15 sekunder før første pause sitter en fortjent utlikning fra dems side.
 
Vi bruker første pause til å minne om planen vår og til å justere litt i press og ledd.
 
2. omgang starter like jevn som første, og det skapes muligheter fra begge lag. Føler vi fortsatt spiller med en god porsjon defensiv trygghet og vi gjør mye riktig i forhold til press og enkle avklaringer. Vi prøver også å spille oss frem i dag, veldig gøy å se at vi bruker flere trekk og spiller passninger med stor ro og god pressisjon. Samtidig varrierer vi med litt lengre passninger i rom på flanker.
Utover i omgangen tar vi mer og mer over og med to tette mål midtveis i omgangen begynner vi å spille med en større ro og trygghet. 
 
Pause nummer 2 benyttes til å gå igjennom et par av punktene på tavla, og hovedfokuset våres flyttes til gjenvinning av ball.
 
Føler vi greier å stå bra opp i 3. og siste omgang, vi skaper sjanser og det er flere store muligheter innledningsvis. Et flott soloraid fra Thea sørger for vårt 4. mål i kampen. Føler vi nå kontrollerer kampen, og igjen ser vi mye bra passningsspill og gode bevegelser, selv om gode juniorjenter skaper farligheter fra tid til annen. Dette er en tøff utfordring for oss, vi spiller 20 minutter mer enn det vi er vant til, og vi ser tydelig at vi får betalt for all den treningen som er lagt ned i løpet av sesongen. Vi står hele kampen ut, og selv om junior etablerer et lite trykk mot oss siste 5 blir det aldri ordentlig farlig.
 
En deilig og god prestasjon 
 
Vi fikk noen mål i kveld og de kom sånn:
 
1 - 0 Emilia ( Tiril ) 15 min
2 - 1 Julia LK (Victoria) 44 min.
3 - 1 Sara (Emilia) 48. Min
4 - 1 Thea. 70 min.
 
Gratulerer med en sterk og god kamp i dag jenter, nå er den offisielle starten på 2016 sesongen og oppkjøring til denne gått.
Det blir en fin kamp med 2 lag som står godt til hverandre. Jeg gleder meg til å sparre videre mot junior -jentene.
 
Husk å møte opp med et ønske om å utgjøre en forskjell og ha lyst til å videreutvikle deg selv.
 
2015 er historie, og for en historie vi har skrevet sammen 
Nå gleder jeg meg til en god vinteroppkjøring.
 
Tusen takk til våre trofaste supportere, fortsett å møte opp på kamp så skal vi fortsette å underholde.
 
2015... for et år 
 
Vi er: et lag
 
Vi er: en klubb 
 
Vi er : NORDSTRAND.
 
Rune.

Samarbeidspartnere: