Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Treningstider: Tirsdag 19.00, torsdag 19.00, søndag 14.00 - alle på Niffen

Referat fra søndag 25.10.15

Publisert 25.10.2015 kl.23.34

Referat fra søndag 25.10.15

I dag var dagen.

vi skulle hedre oss selv, og sette strek for 2015 sesongen, en sesong som har vært langt over alle forventninger.

 

vi starter dagen med en treningskamp mot KFUM, vi ønsker å la alle jentene få en gjennomkjøring og prøve seg på stor bane.

28 jenter skulle ut å spille 3x25 minutter i dag.

 

KFUM er et godt lag, og vi står godt opp mot hverandre, vi ser mye av det vi trener på, og det jobbes godt over hele banen. vi skaper mye, og med god defensiv struktur og en kommende landslags keeper i mål drar vi i land en sterke 4-3 seier etter 3 mål av Sara og et av Ida.

 

Etter treningskampen er det duket for kamp mot mødrene. 10 spreke mødre (neste gang håper vi enda flere blir med) stiller sporty opp for å måle krefter mot våre fantastiske jenter. jentene klarer å sette et press på og skaper flere sjanser innledningsvis men en god Frank i målet for mødrene rydder mesterlig opp i det som kommer. blir ikke hull på byllen før Rune velger å bytte seg selv inn på topp for jentene, han trenger ikke mer enn 2 minutter på banen før han setter inn 1-0 for jentene, men får ikke mer enn et par minutter til før jentene velger å bytte han ut igjen...

kampen lever lenge, og mødrene kommer på flere farlige visitter. i et forsøk på å få spilt litt mer bytter Rune seg selv inn på mødre laget, men heller ikke her får han mer enn et par minutter, før en litt vel streng dommer velger å vise han ut da han spør om hvor lenge det er igjen av kampen.. det er gode prestasjoner fra begge lag, men de unge håpefulle har stort sett kontroll og drar til slutt i land en 5-0 seier.

 

så er det duket for avslutningsfest, vi møtes på Hallager hvor foreldregruppa har dekket opp og stilt i stand til fest. det skåles i champagne (alkoholfri for anledningen) spises pøler og kaker. blir holdt taler fra trener og ikke minst fra kapteinene.

vi kan med hevet hodet og stolthet se tilbake på en sesong med gode prestasjoner, og ikke minst kan vi være stolte av den lagfølelsen vi har klart å innarbeide i laget. Vi satte oss noen mål før sesongen og vi har klart å innfri alle disse. Det er veldig bra jenter!

 

som seg hør og bør på en sesong avslutning er det også utdeling av noen priser.

 

Prisene i år gikk til:

 

Stjerne plukker 7'er: Rachel

 

Poeng plukker (mål/assist) 7'er: Sofia

 

Stjerneplukker 11'er: Bjørt

 

Poeng plukker 11'er: Emilia

 

Årets spiller 2015 stemt frem av spillere og trenere: Julia Panzella.

 

Dagen i dag har vært en flott avslutning på en fantastisk sesong, vi har vokst til å bli en veldig sterk gruppe, og dere har alle sammen vokst dere inn i hjertet mitt.

nå går 2015 over i historiebøkene, og vi avslutter første kapittel i vår historie.

nå skal vi ta fatt på resten av denne reisen, vise oss frem som de forbildene vi har vokst til å bli, være gode ambassadører for Nordstrand og ikke minst fortsette å spre fotball glede.

 

Ønsker å takke støtteapparatet for å ha holdt ut med meg denne sesongen, jeg gleder meg til mange flotte opplevelser i årene som kommer.

Mødrene som stiller opp til kamp, foreldregruppa som stiller opp og gjør det mulig for oss å få til en flott avslutning.

ønsker å sende en stor takk til supporterne våre som følger oss rundt om kring i Oslo, det er bare å fornye sesongkortet.. vi gleder oss allerede til å underholde dere i 2016.

Vi sender også en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere, som er med på å gjøre det mulig for oss å bygge fundament for vår videre utvikling.

 

Tusen takk for en fantastisk 2015 sesong jenter, dere er jentene mine!

 

nå skal vi starte den tøffe og viktige jobben inn mot 2016 hvor vi skal vise hele Nordstrand, Oslo og Norge hvor fantastiske vi er, vi er De Historiske.. nå skal vi bli De Legendariske!

 

Vi er: Et lag

 

Vi er: En klubb

 

Vi er: Nordstrand.

 

Rune.

 

vi hedrer og feirer oss selv, en hyggelig kveld med mange smil og mye latter. 


Samarbeidspartnere: