Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Sommerhilsen fra trenere og støtteapparat

Sist oppdatert 22.06.2017 kl.17.23

Her kommer litt informasjon om status på årgangen og hva som skal skje videre gjennom sommerukene:

Sommerhilsen fra trenere og støtteapparat

Trening/aktiviteter:
- Trening på Hallager i morgen 22. juni, oppmøte kl. 16.20. Noen skal være med på filmopptak. Husk samtykkeskjema for de som skal være med.
- Treningen fredag 23. juni er flyttet til Niffen. Oppmøte kl. 16.20.
- Lørdag 24. juni er det kakelotteri på Sæter, hvor inntektene skal gå til treningsleir i påska 2018. Viktig at alle som er satt opp på vakt møter og bidrar bra. Klarer vi å slå vår forrige rekord på 15 000 kroner?
- Siste trening før sommerferien blir mandag 26. juni på Niffen. Oppmøte kl. 19.20. Hvis det er kaker igjen fra kakelotteriet - blir det kakefest! 
- Treningen starter opp igjen før Norway cup torsdag 27. juli. Det blir trening 27. og 28. juli. Fri lørdag 29. juli. Nærmere informasjon om tidspunkt og sted kommer senere. Følg med på Spond/nettsiden.
- Ordinære treninger starter opp igjen i uke 32. Undervarmen på storekunsten på Niffen skal byttes i løpet av juli/første uken i august - og banen skal etter planen være klar i løpet av uke 31. Følg med på Spond/nettsiden om tid og sted for trening. 
 - Gjennom hele sommerferien og frem til ca. 1. september, går pantekonkurransen. Håper alle jobber bra for å pante masse flasker, slik at vi kan få til en treningsleir i påska 2018!

Norway cup, Langhus Fair Play cup og Hamar talentcup:
- Vi har meldt på to lag til Norway cup (30- juli-5. august). Påmeldingen er avsluttet, og 37 spillere har meldt seg på. Laginndelingen til Norway cup kommer etter NIF1 kampen lørdag 24. juni - trolig på søndag.
- Vi har meldt på to lag til Langhus Fair Play cup (12. august). Ett lag i øvet nivå, og ett lag i ikke-øvet. Påmelding til Langhus Fair Play cup vil starte etter at lagene til Norway cup er klare.
- Vi har meldt på ett lag (nivå 1) til Hamar talentcup (1.-3. september). Det vil bli tatt ut en tropp på ca. 18 spillere. Laguttak vil komme etter Norway cup.
- Spillerne vi få informasjon på trening om hvilke sportslige og sosiale vurderinger som ligger bak disse cupene, hvilke forventninger de kan ha rundt laguttak og spilletid - samt hvilke vurderinger som ligger til grunn for avgjørelser om laguttak og spilletid for de ulike cupene, og på de ulike nivåene.

Status på årgangen - nye spillere:
Noen har kanskje merket av det er flere nye ansikter på banen. Vi har i senere tid merket økt oppmerksomhet rundt årgangen, og flere spillere har meldt overgang til Nordstrand G03 fra andre klubber. Det synes vi er veldig hyggelig! Vi ønsker at flest mulig, skal ha mulighet til å være med lengst mulig, og bli best mulig i Nordstrand! Vi er nå 49 spillere på årgangen. Det er rekordhøyt, og det er grunn til å tro at vi kan fortsette å vokse.

Her er en liten oversikt over nye spillere i løpet av 2016/2017-sesongen:
- Ljan idrettslag la ned sitt lag etter avsluttet sesong, og i løpet av høsten 2016 fikk vi fire nye spillere fra Ljan: Henrik K, Ludviq, Iben og Alexander L 
- I løpet av høsten 2016 fikk vi én ny spiller fra Klemetsrud: Manuel, og en ny spiller fra Bjørndal: Aleksander.
- I løpet av vårsesongen 2017 har vi fått én ny spiller fra KFUM: Yoofi (som har spilt på Nordstrand tidligere)
- I løpet av vårsesongen 2017 har vi fått fire nye spillere fra Lambertseter: Shanti, Daniel G (som har spilt på Nordstrand tidligere), Simon og Id.

Mandag 26. juni - siste treningen før sommerferie - kommer ytterligere fire spillere fra Lambertseter for å prøvespille hos oss, etter avtale med Lambertseter IF. Viktig at det blir bra oppmøte på denne treningen, og at dere alle tar guttene godt imot!

Tusen takk til alle spillere, foreldre, trenere og støtteapparat for en vel gjennomført vårsesong, og spesielt en veldig flott Flint cup! Håper alle får en riktig god sommer om litt - og så gleder jeg meg til vi treffes igjen til Norway cup!

Simon
På vegne av trenerteamet og støtteapparatet