Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Velkommen til lagsiden for jenter 2010

Loppetassen bronserunde er vel gjennomført

Publisert 21.11.2017 kl.13.35

I helga deltok jentene våre på Loppetassen bronserunde i Ellingsrudhallen.

Loppetassen bronserunde er vel gjennomført
Jentene på Nordstrand rød.

24 jenter fordelt på fire lag deltok i helgas bronserunde i Loppetassen. Nordstrand rød og Nordstrand grønn spilte morgenrunde med innmarsj klokken 0940 og kamper som begynte kl 10. Nordstrand gul og Nordstrand blå spilte ettermiddagskamper som startet med innmarsj kl 1410 og ble avsluttet klokken 1745. Som seg hør og bør var det nasjonalsang på innmarsj og en flott medaljeutdelingsseremoni etter kampene. Alle fikk også hver sin Loppetassen-tskjorte.

I forkant av kampene inviterte arrangøren, som var Ellingsrud IL, til felles oppvarming. Det ble veldig godt tatt imot og en flott aktivitet for å styrke vennskap mellom lag og spillere og på tvers av klubbene. Veldig hyggelig og fint å se!

Loppetassen er en cup hvor det spilles 4'er håndball med 3 utespillere + målvakt. Det spilles på en minihåndballbane som er på tvers av stor håndballbane. Ballstørrelsen er Mikro/00 og det benyttes en myk ball. Det spilles fire kamper á 15 minutter for hvert lag. Man har valgt dette fordi små hender, korte armer og bein passer ikke inn i det voksne håndballspillet. Derfor må vi tilpasse banestørrelsen, målet, ballen og reglene slik at barna opplever mestring gjennom tilpassede utfordringer.

Laglederne melder om en fin gjeng som gjennomførte cupen, og at det er en utrolig utvikling: 

- Tempo i pasninger, forståelsen for spillet og kommer til skudd kjapt for å nevne noe, melder en av laglederne.

 

Nordstrand blå og gul:

 

 

 

 

 

Nordstrand grønn:

 

 

 

Felles oppvarming: