Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Sesongsammendrag 2017/2018

Sist oppdatert 30.05.2018 kl.14.25

En begivenhetsrik sesong nærmer seg slutten - vi tar et lite tilbakeblikk

Sesongsammendrag 2017/2018
Nordstrand IF Håndball J03

 

2017/2018 sesongen startet med ny-komponert trenerteam. Katta og Krissa rykket opp som hovedtrenere, i tillegg kom Mauro inn som ny i trenerteamet. Geir har fremdeles vært med og Bodil har hatt fysisk trening på onsdager. Mauro har vært tilknyttet regionen som SPU trener og har masse erfaring. Med 4 treninger + kamper hver uke så er det flott å kunne ha et så stort og bra sportslig apparat.


Våre nye hovedtrenere før 2017/18 sesongen, Kristina og Katarina.

Vi har også hatt et admin-team på 5 foreldre rundt laget som prøver å få alt til å gå så smertefritt som mulig. I tillegg har andre foreldre bidratt på dugnader, med sponsorjobbing, overnatting på cup’er o.s.v.

Jentene har hatt et høyt aktivitetsnivå med deltagelse i ni cup’er (!) i tillegg til tre lag i vanlig seriespill, 2 lag i temaserien, regionscup’en og deltagelse i beach-serien.

Cup’ene vi har deltatt i er Hummel Cup (A-finale), Ski Cup (A-kvartfinale), Rælingen Julecup (A-semifinale), Flyball (2 plass + A-semifinale), Slottsfjell Cup (A-semifinale), PW Cup (1/16 A-finale), Kolbotn Cup (Seier og 2 plass i B-sluttspill) og Fredrikstad Cup (A-kvartfinale). Så mye moro og mange bra resultater. I tillegg har vi fremdeles Partille Cup å se frem til i juli!

lagbilde-kolbotncup
Kolbotn Cup

Vi har også selvsagt hatt rene sosiale arrangement som på Rush-trampolinepark, fangene på fortet, juletreff med VM-finaler, håndballkamp mellom jentene og foreldre på lille julaften (jentene vant med ett mål)  og sommeravslutning hvor jentene igjen slo foreldrene.  Denne gangen i fotball (også denne gang med ett mål). Kanskje foreldre og trenere neste gang klarer å finne en idrett de klarer å slå jentene i.

Det jobbes nå med å få inn sponsorer til 2018/19 sesongen så alle som kan bidra enten som sponsorer eller med arbeidet for å få tak i dem må gjerne melde seg!

Vi ønsker alle trenere, spillere, foreldre, støttespillere og alle andre som heier på Nordstrand IF jenter 03 en god sommer og ser frem mot en ny sesong i en splitter ny hall - Nordstrand Arena!

Se også vår Facebookside   https://www.facebook.com/nifhj03/

 


Samarbeidspartnere: