Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Fearless! - Et møte med Anja Hammerseng-Edin

Publisert 01.06.2017 kl.16.20

Vi hadde Anja Hammerseng-Edin på besøk hos oss hvor tema var mental trening. Det ble en god opplevelse og noe å ta med seg videre for jentene (og foreldrene?) både i håndballen og i livet videre.

Fearless! - Et møte med Anja Hammerseng-Edin
Anja er en ganske tøff jente

Det var tydelig at mange av jentene kjente seg godt igjen i erfaringene Anja delte og ikke minst fikk virkelig inspirasjon til hvordan de skal få rett innstilling og fokus videre for både å bli bedre og ha det gøy med håndballen. Det var mange lovord i etterkant og det var tydeligvis en god mental boost for dem. Noen stikkord var å tenke utvikling (som det å gjøre feil også vil bidra til) og ikke på å være flink der og da. Det gjør en modig i stedet for å bli feig i redsel for ikke å lykkes. Og det gjør at man ikke begynner å tenke negativt selv om man ikke lykkes. Det var også tips på hvordan holde fokus og ikke bli distrahert og hvordan holde nervene i sjakk. Og ikke mist, hvordan man kan bidra positivt til laget selv om man sitter på benken og ikke er på banen.


Anja og "Mini-Løke"


Tenk på utvikling, ikke på å fremstå som flink der og da ovenfor omgivelsene


Jentene og Anja

Det blir spennende å se hvor mange av jentene som har "jukseord" skrevet i svettebåndet eller på hånden i Fredrikstad :-)


Samarbeidspartnere: