Full pott i Trondheim !

Sist oppdatert 11.09.2017 kl.8.25

Denne helgen tok vi turen til Trondheim for å kaste i gang årets første serierunde i 2. divisjon.

Godt forberedte og uthvilte møtte vi 14 mann på Gardermoen lørdag kl 0815 (Steffen kl. 0937) til avgang 09.45.

Første kamp var kl 16:00 mot Strindheim. Til tross for litt inside-informasjon levert av våre to lokale trøndere var vi usikre på hva vi kunne forvente av laget på motsatt banehalvdel. Tenningen var uansett på topp i det fløyta blåste og vi starter godt bakover og med god flyt i angrepsspillet. Dessverre har vi noen slurvete avslutninger og avgjørelser som gjør at ledelsen til pause ikke er på mer enn tre mål i det som vi mener burde vært fire-fem til.

I pausen blir vi enige om å fortsette det kollektivet spillet med å kjøre rundganger (slik som Herrelandslaget også begynte med etter suksessen vår med dette i fjor) og her gjør vi det sterkt! Sundal leverer gjennombrudd og assists på løpende bånd og Ringdal setter flipp etter flipp over en sittende keeper. I tillegg står Jesper solid bakerst i kassa! I siste halvdel av andre omgang begynner vi derimot å slurve begge veier og vi klarer aldri helt å kjøre ifra Strindheim. Vi vinner til slutt fortjent 24-23 etter å ha ført matchen fra start til slutt. Dette smakte godt!! 🏆

I dag var det tid for ny kamp, denne gangen mot Tiller. Et lag vi visste enda mindre om, men som vi kunne se var særdeles mer fysisk enn Strindheim. En del av spillerne var slitne, støle og litt småskadede, men - dette til tross - vi var klare til det som skulle bli en skikkelig krig av en match👊🏼

Vi kommer godt i gang, skuddene sitter klistra i vinkelen og forsvaret stopper tilnærmet alt av flyten til Tiller fremover. Det som ikke forsvaret tar - det tok Jesper🤘🏼Dette gjør at vi fører an til en 5-1 ledelse helt i starten.

På stillingen 9-6 begynner vi derimot å stange i det etablerte spillet fremover og det går hele 15 minutter uten scoring. Vi setter likevel et knallsterkt forsvar bakover og i kombinasjon med at Jesper står som en levende vegg er det i denne fasen at vi vinner kampen. De siste fem minuttene gjør Tiller en siste innsats i å ta igjen ledelsen vår ved å gå ut med to merker på Jomar og Tim. Dette skaper usikkerhet og litt "hawaii-håndball" fremover, men vi spiller fornuftig og drar i land seieren med sifrene 20-25. DEILIG🤙🏼

Vi avslutter derfor første serierunde med å kunne kalle oss serieledere og coach Fokstuen har følgende kommentar til nåværende tabellplassering: «du kommer jævlig langt med #trua og nå har den plassert oss på toppen.»

Neste kamp er i bobla 30.september kl 18:00 og vi håper å se så mange av dere der i det vi tar imot Kristiansund😃 Vi lover underholdene håndball for både store og små!! Stay tuned for mer informasjon og event her på Facebook når datoen nærmer seg😎