Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Mye moro på Ekebergsletta

Publisert 06.08.2016 kl.16.47

Norway Cup er over. Tjue 2005-jenter har fått oppleve hvor moro det er å være med på verdens største fotballturnering for ungdom.

Mye moro på Ekebergsletta
Jenter 05 på Norway Cup 2016

Mye moro oppsummerer nok aller best hva denne uka har handlet om. For uka har vært fyllt av morsomme aktiviteter, fra åpningsshowet med Marcus og Martinus på lørdag til premieutdelingen nesten en uke senere.

Cupen startet med et par treninger på Niffen. Jentene har deretter vært på tivoli, spilt minigolf og hatt pølsefest og kinokveld med vaffelspising. Og ikke minst bare ruslet rundt sammen med venner, svidd av noen kroner her og der og følt på den flotte cupstemningen på Ekebergsletta.

Fotballkamper har det også har det også blitt tid til. Med to deltakende lag i 11-årsklassen har jentene i fem kamper hver fått vist hva de kan ute på fotballbanen. Det endte med fire seire, to uavgjort og fire tap. Sportslig viser dette at at jentene fra Nordstrand er å regne med. De har stått på i kamp etter kamp, og nå får alle en velfortjent fotballpause fram til skolen begynner igjen.

skjermbilde-2016-08-06-kl.-15.57.40Lag 4 mottar Norway Cup-pokalen og velfortjente medaljer 

img_6603Fornøyde jenter på Lag 3 feirer at de gikk ubeseiret gjennom cupen

img_6588Mye moro på Ekebergsletta

img_6586Cup betyr vennskap

img_6977Fra åpningsshowet lørdag med heltene på scenen

img_6991Herlig å kunne svippe bort med sykkelen til verdens største fotballcup 

img_6575Stort oppmøte på sidelinjen

Takk til foreldre, søsken, besteforeldre og andre for at dere stiller opp og heier. Dette vet vi at jentene våre setter veldig pris på!