Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Imponerende sesongstart

Publisert 26.05.2015 kl.10.10

For første gang stiller J2005/06 med rene årsklasser i kretsens seriespill. Tre lag i serien for J10 år og to lag i serien for J09

Imponerende sesongstart
Fullt fokus på ballen, finte to motstandere og retning mot mål

Jenter 2006

I årets serie ble det kun meldt på ett lag. På grunn av stor pågang av nye spillere de siste månedene, er jentene delt i to lag og deler på kampene. Det rapporteres om stor entusiasme og høy læringskurve. Etter første kamp uttalte trener Even Lindahl at "forskjellen mellom 1. og 2. omgang var stor". Dette lover godt! Jentene gir alt for laget og klarer å skape mange målsjanser. Imponerende spill fra de to lagene, som stort sett har spillere som begynte med fotball denne sesongen. Jentene ser i alle fall ut til å storkose seg, både på og utenfor banen.

Jenter 2006  - NIF lag 1

Jenter 2006  - NIF lag 2

Jenter 2005

At fotball er gøy blir også bevist av 2005-jentene. De tre lagene som spiller i serien for jenter 10 år har hatt betydelig framgang i forhold til fjorårets sesong. Det er mer samspill, jentene har større ballkontroll og de blir stadig sikrere på sine posisjoner på banen. Og ikke minst klarer jentene å skape mange målsjanser og få ballen mellom stengene. Så langt i år har de tre lagene skåret 52 mål - eller tre og halvt mål i snitt per kamp! I fjorårets sesong kunne vi stort sett notere tap etter fem kamper. Så langt i år har alle de tre lagene skaffet seg tre seire, spilt en uavgjort og ett tap.

Jenter 2005  - NIF lag 1

Jenter 2005  - NIF lag 2

Jenter 2005  - NIF lag 3


Samarbeidspartnere: