Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Sprint-Jeløy jentecup 2016

Publisert 21.01.2016 kl.21.25

God innsats av jentene i årets første cup.

Sprint-Jeløy jentecup 2016

I år stilte J2003 med to lag i Sprint-Jeløy Cup. Dette var 5-er fotball så vi kunne ikke ha med alle jentene så det ble laguttak med to jevne lag.  Lagene besto av både "veteraner" og de som kun hadde vært med i ca et halvt år.

Cupen foregikk innendørs på håndballbanen med vant/sidevegger. Det er intenst å spille i en slik cup hvor ballen aldri er ute av spill. Dette gir høyt tempo på banen og "blodsmaken" kommer fort.

NIF1
NIF1 kom godt i gang med en god seier i første kamp på lørdag. Kamp 2 ble uavgjort så laget hadde 4 poeng før siste kamp som gikk tidlig søndag morgen. Her sto det om å komme til sluttspill eller ikke og det ble dessverre ikke. Et knepent 1-0 tap sendte jentene ut av cupen. I alle kamper så var det god innsats og intenst spill.

NIF2
NIF2 hadde en tøff start. De møtte en meget god motstander og gikk på et skikkelig tap i første kamp. Men jentene løftet seg i andre kamp. Her ble det også tap, men kun med et mål. I siste kamp søndag morgen ble det endelig seier. Med godt lagarbeid, positiv innstilling og stor innsats  (for ikke å nevne fantastisk keeperspill) var det godt å reise hjem med en seier.
 


Samarbeidspartnere: