Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny
 Følg med på baneplanen for oppdaterte treningstider!

Godt nytt år!

Publisert 03.01.2018 kl.23.36

På tide med en oppdatering for Team 2008:

Godt nytt år!

Velkommen 2018 - nå kan vi se tilbake på et fotballår med mye glede blant våre gutter!

For en sammenspleiset og fin gjeng vi har blitt, gutta blir mer og mer kjent med hverandre - og vi som foreldre kan se tilbake på et år med treninger, kamper og seriespill i all slags vær. Også futsal-kampene har vært en vellykket aktivitet, dog er det nok uvant for guttene at ballen annerledes enn det gjør på kunstgresset, så intensiviteten øker i takt med gleden over å få spille innendørs. Brødskiver til middag, stamping i kø for å rekke seriespill på andre siden av byen - her er det en rekke foreldre som stiller opp for å rekke kampene klokka fem en travel hverdag. Og takken for dette synes jeg vi kan se på guttas entusiasme over å få være med i NIF der de stolte løper rundt i sine blå og hvite drakter og roper heiaropet sitt, enten de har tapt eller vunnet sin kamp.

Treningene starter opp igjen i uke 2 - viktig at alle følger med på baneplanen. Nå som vinteren er kommet for fullt er riktig bekledning med ull innerst, varme jakker, buff, hansker, lue og drikkeflaske viktig å ha med. Vi holder på så lenge gradestokken ikke kryper under -10 grader.

Her er noen bilder fra høstens aktiviteter, del gjerne på facebook eller send til oss på mail, så vil vi publisere flere artikler og fine bilder av TEAM 2008.

1fotsal

1seier

3nordstrandcup

9trening

 

 

 


Samarbeidspartnere: