Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Fladby fra Skeid til Nordstrand

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.8.46

Nordstrand viser virkelig at de ønsker å satse denne sesongen, i dag ble det klart at Fredrik Fladby blir den fjerde store signeringen Nordstrand gjør denne våren!

Fladby fra Skeid til Nordstrand

For den oppservange leser så vil en nok ha merket seg navnet for lengst, Fladby har trent med Nordstrand i hele vinter etter at han valgte forlate Skeid i desember. Overgang har tatt litt tid da adeccoligalaget Bærum også ønsket hans tjenester. Men heldigvis for vår del har han nå signert en avtale med Nordstrand IF. 

20-år gamle Fladby er opprinnelig Grei gutt, men han har også spilt flere år i Vålerenga. Forrige sesong spilte han altså for Skeid Fotball. 

Fladby spiller for det meste sentralt i banen enten som indreløper eller som 10`er, han er av det målfarlige slaget, senest i treningskampen mot Vålerenga scoret han to mål. 

"Fredrik en spiller vi har jobbet en del med å få til klubben, vi prøvde faktisk å hente han før fjorårssesongen, men da valgte han Skeid. Det er derfor veldig gledelig at han ønsker å spille for oss i denne omgang. Han er en ung gutt med klare ambisjoner som fotballspiller, han mener at NIF er det beste alternativet per dags dato for at hans utvikling skal fortsette fremover, og det skal vi hjelpe han med" sier trener Per Inge Jacobsen. 

Nordstrand har som kjent vært aktive på "overgangsmarkedet" i år, fra før har støtteapparatet hentet inn Christian Svendby fra Røa, Andreas Madsen Holm fra Kfum og Thomas Holm fra Fredrikstad FK. 

Se Fladby herje mot gamle lag kammerater i Vålerenga