Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Thomas Holm klar for Nordstrand!

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.8.46

Han har 5 år som proffspiller i en av Europas beste ligaer, han har flere seriegull og cuptriumfer i Norge, nå skal han kjempe om poeng mot klubber som Bækkelaget og Abildsø for NIF!

Thomas Holm klar for Nordstrand!

Thomas Holm har i dag sagt ja til å bli spillende hjelpetrener i Nordstrand IF. Thomas har i sin karriere vært i klubber som Vålerenga, Molde, Fredrikstad og Nederlanske Heerenveen. Nå skal han altså hjelpe Nordstrand mot opprykket i 4. divisjon mot klubber som Abildsø, Fossum og Bækkelaget. 

Holm har signert en kontrakt som i første omgang strekker seg til 1. desember 2014, men begge parter jobber mot en forlengelse av den avtalen. "Jeg har hatt jevnlig kontakt med Thomas siden vi var i Vålerenga, han hintet frempå om at han gjerne kunne tenke seg å finne ut om trenergjerningen var noe for han, vi var derfor raske med å ta beslutningen om å gi han muligheten i trenerteamet hos oss. Han har tegnet en kontrakt som i første omgang strekker seg til 1 desember i år, slik at han får testet ut om dette er noe han vil fortsette med i fremtiden, det er derfor ikke snakk om noe økonomi i forhold til dette for Nordstrands del", sier Sportssjef Per Inge Jacobsen. 

"Jeg har lyst å prøve ut om trenergjerningen er noe for meg, jeg er derfor veldig glad for å få denne muligheten i Nordstrand sammen med Per Inge som jeg kjenner godt fra tiden i Vålerenga" uttaler Thomas Holm til nordstrand-if.no. 

Holm sin primæroppgave blir å hjelpe til som assistent trener på Nordstrand sitt A-lag, men han har også meldt overgang som spiller. 

"Thomas er en perfekt mann for oss i NIF, han har masse erfaring som spiller på et høyt nivå, han vil derfor bli den perfekte læremester for våre unge og fremmadstormede spiller" avslutter Jacobsen.   

Les mer om Thomas Holm på Wikipedia