Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Serierunde i Vestbyhallen lørdag

Publisert 18.01.2016 kl.10.17

Lørdag 16. januar spilte Allsport håndball serierunde i Vestbyhallen. Et fantastisk flott arrangement av Vestby med speaker, innmarsj og presentasjon av lagene, stor stas.

Serierunde i Vestbyhallen lørdag
En spent gjeng som heier på de andre

16. januar spilte vi serierunde i Vestbyhallen. Det var et kjempeflott arrangement av Vestby med speaker, innmarsj og presentasjon av lagene - stor stas. Våre to lag spilte to kamper hver og spilte fantastisk!

Vi vant to kamper og tapte to. Det er resultater som trenere er fornøyde med, men den meningen deler ikke alle spillere. Det som var morsomt var at vi scoret tilsammen over 50 mål, og vi hadde 12 forskjellige målskyttere.

Nordstrand 2
Den første kampen ble vanskelig mot et godt spillende Herulf. Herulf har noen gode skyttere og vi tapte ganske stort. Det positive var at vi scoret 8 mål.

Kamp nummer to mot Vivil 2 ble helt annerledes, vi førte kampen fra start og seieren var i boks. Nils Einar sto strålende i mål og tok nesten alt. Det er ikke så ofte vi trenger å tilpasse oss, men vi spilte størstedelen av kampen med 5 spillere, imponerende!

Nordstrand 1
Vi startet mot Vivil 1, og det er nok den beste kampen vi noensinne har spilt i angrep. Forsvar var ikke vår sterke side denne gang, men et fantastisk samspill, flotte bevegelser og en innsats som var eventyrlig. Vi vant kampen 18-17! Neste kamp var mot Vivil 2 (stort sett samme lag som i første kamp, etter avtale med trenere), der sovnet vi, og det ble et klart tap. Tror vi var litt slitne etter den første kampen hvor vi ga alt.

hu-serien-vestby2016_2

hu-serien-vestby2016_3

hu-serien-vestby2016_5

hu-serien-vestby2016_6

Takk for en flott lørdag i Vestbyhallen!

Emilie og Anders