Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Oppstart Parasport

Publisert 21.01.2022 kl.21.09

Det er en stor glede at vi nå åpner opp de ulike paragruppene, men det vil være med ulike tiltak på de forskjellige gruppene. Les hele saken for mer informasjon!

Oppstart Parasport

Oppstart

Det er en stor glede å kunne si at vi nå kan starte opp aktivitet igjen i våre paragrupper. Dette er etterlengtet for alle parter og vi håper så mange som mulig er klare. Samtidig er vi alle ansvarlige for at dette løses på en trygg og smidig måte. Det er viktig at utøvere, foreldre, ledsagere og trenere ikke møter på trening med symptomer på korona. Videre er det ulike tiltak som gjøres i de forskjellige gruppene som forklares nærmere under.

Basis

Basisgruppene starter opp mandag 24/1. Den første gruppen fra 18.00 - 18.50, og den andre gruppen 19.00 - 19.50. Det er viktig med påmelding på Spond. Er du plassert i feil gruppe, gi beskjed til Christopher Knudsen på [email protected] eller via Spond så plasseres du i riktig gruppe. Det viktigste tiltaket på trening er avstand. Hold avstand på vei inn og ut av trening og under trening. Fordél drikkeflasker godt så utøverne også kan ta drikkepauser med avstand. Den andre gruppen som starter 19.00 må vente med å gå inn i hallen til den første gruppen er ferdige og har forlatt hallen.

Håndball

Håndballgruppa starter opp torsdag 27/1. Treningen foregår til vanlig tid og sted. Det vil være krav om påmelding via Spond og et maks antall på 20 personer inkludert trenere. Her vil det også være viktig å holde avstand inn og ut av treningen, under treningen og i drikkepauser.

Fotball

Fotballgruppa starter opp onsdag 26/1. Treningen foregår til vanlig tid og sted. Det vil være viktig å holde avstand inn og ut av treningen, under treningen og i drikkepauser.

Klatring

Klatregruppa starter opp igjen tirsdag 25/1. Det vil være krav om booking av time på Oslo klatresenter fra 18.30. Videre er det viktig å holde avstand inn og ut av treningen, under treningen og i drikkepauser. Foreldre og ledsagere kan se bort i fra avstandskravet til sin utøver.

Bowling

Bowlingen starter opp igjen onsdag 2/2. Treningen foregår til vanlig tid og sted. Det vil være krav om bruk av munnbind under hele treningen, men det vil fortsatt være viktig å holde avstand så godt man kan.

Takk

Til slutt ønsker vi å takke for tålmodigheten, tilbakemeldinger og forslag til gjennomføring av treninger på en så trygg og god måte som mulig. Takk til alle trenere og støtteapparat som ønsker å legge til rette for aktivitet. Når det kommer nye retningslinjer vil vi oppdatere via nettside, Facebook og Spond.

Med det ønsker vi alle en god helg og god trening fremover!