Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nordstrand IF Parasport søker nye trenere

Publisert 28.01.2022 kl.16.11

Bli en del av Oslos største Parasatsning! Vi søker både hovedtrenere og assistenttrenere til basisgruppene våre og assistenttrenere til håndballaget vårt!

Nordstrand IF Parasport søker nye trenere

Nordstrand IF Parasport søker nye hovedtrenere og assistenttrenere

Nordstrand IF har siden 2003 tilbudt idrett for barn og unge med ulike funksjonsnedsettelser og spesielt utøvere med utviklingshemning. I dag er det rundt 70 aktive medlemmer i Parasportgruppene våre fordelt på basis, håndball, fotball, bowling og klatring.

Vi søker nå nye trenere som kan styrke basisgruppene og håndballaget. Våre to basisgrupper trener på mandager mellom 18:00 - 20:00, mens håndballaget vårt trener torsdager mellom 18:30 - 20:00.

Basisgruppene trener inne i vinterhalvåret på Nordseter Skole og ute i sommerhalvåret ved Lambertseter Friidrettsstadion. Disse treningene legger vekt på allsidig trening der utøverne får trent hele kroppen og øvd på ferdigheter som koordinasjon, balanse, styrke og utholdenhet. Samtidig får utøverne trent på samarbeid og være en del av en gruppe. Alt dette ispedd mye moro, musikk og lek. Årets høydepunkt er Løvelekene som arrangeres på Lambertseter Friidrettsstadion hver sommer. Her deltar og konkurrerer våre Parautøvere og andre inviterte i flere øvelser med et profesjonelt arrangement rundt.

Til basisgruppene søker vi 1 - 2 nye hovedtrenere og 1 - 2 nye assistenttrenere.

Som hovedtrener vil du være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av treningene. Dette krever at du har forkunnskaper om fysisk aktivitet og erfaring med personer med utviklingshemning, men du vil også få opplæring og oppfølging av nåværende hovedtrener og Idrettskoordinator for Parasport i Nordstrand IF. Du må også evne å være en tydelig formidler og opptre som et godt forbilde for utøverne, assistenttrenere og utøvernes ledsagere. Selv om det forventes at du stiller godt forberedt til treningene og skaper forutsigbarhet for gruppen vil det av og til være behov for å tilpasse seg utøverne og situasjoner som oppstår.

Som assistenttrener vil du være en del av et team sammen med andre assistenttrenere og hovedtrener(e). Sammen vil dere tilby og legge til rette for gode, utfordrende, morsomme og aktive treninger. Forkunnskaper om fysisk aktivitet og erfaring med personer med utviklingshemning er en fordel, men et personlig engasjement for personer med utviklingshemning. Som assistenttrenere vil ditt ansvarsområde være å bistå hovedtrener med å gjennomføre treningene. Dette innebærer å forberede øvelsene, veilede og oppmuntre utøverne og bidra med godt humør og engasjement. Du vil også inviteres til å bidra i sesongplanlegging så dere sikrer et best mulig treningsopplegg for utøverne.

Håndballaget trener inne i Bjørnholthallen hele året og spiller også i TH-serien. Dette er en tilrettelagt håndballserie for personer med ulike funksjonsnedsettelser. Det omfatter i dag 14 lag fra Østlandsområdet og det spilles 5 serierunder i løpet av sesongen. Utøverne våre trener hver uke på å utvikle sine håndballferdigheter individuelt og som lag.

Til håndballaget søker vi 1 - 2 assistenttrenere.

Som assistenttrener vil du være en del av et team sammen med andre assistenttrenere og en hovedtrener. Håndballaget har i dag en rutinert hovedtrener og et lag som er sammensveiset og i stadig utvikling. Vi ønsker nå å gi satsningen vår for håndballaget et løft. Derfor vil det være et krav med håndballerfaring. Som assistenttrener vil ditt ansvarsområde være å bistå hovedtrener med å gjennomføre treningene. Det innebærer å forberede øvelsene, veilede og oppmuntre utøverne og bidra med godt humør og engasjement. Du vil også inviteres til å bidra i sesongplanlegging så dere sikrer et best mulig treningsopplegg for utøverne. For den rette kandidat kan også hovedtrenerrollen være aktuelt.

Både basisgruppene og håndballaget består av 3-4 trenere så du vil bli en del av et team som jobber sammen om å tilby så god idrettshverdag som mulig for utøverne våre. Nordstrand IF Parasport utvikler seg stadig for å tilby bedre idrettstilbud for våre aktive utøvere, men vi ønsker også å utvide vårt eksisterende tilbud til enda flere. I Nordstrand IF Parasport vil du få muligheten til å utvikle deg, være med på veksten til Parasport og for de rette kandidatene vil det være mulig for flere oppgaver og mer ansvar.

Hvem er du?

* Du brenner for å tilby høy kvalitet på trening til utøvere i Nordstrand IF Parasport

* Du ser utøverne dine

* Du er en lagspiller

* Du har erfaring med idrett

* Du er trygg på deg selv og evner å være tydelig

Hva kan vi tilby?

* Fantastisk gjeng med utøvere

* Muligheter til å utvikle seg

* Oslos største satsning på Parasport

* Mulighet for å øke kompetanse

* Lønn etter avtale

Dersom du er interessert i å vite mer om stillingene ta kontakt med Idrettskoordinator for Parasport, Christopher Knudsen på 93 08 42 08

For å søke på stillingene send CV og søknad til [email protected]

Tydeliggjør hvilke trenerstillinger du søker i søknaden.

Vi kaller inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!