Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Løvelekenes 10 års jubileum søndag 5. juni

Sist oppdatert 03.06.2016 kl.0.51

Det er rekordstor påmelding til Løvelekenes 10 års jubileum på Lambertseter Stadion 5. juni. Idrettspresident Tom Tvedt og Friidrettspresident Tore Hordnes åpner lekene.  

Løvelekenes 10 års jubileum søndag 5. juni
Løven med utøvere fra et tidligere arrangement

Første søndag i juni skal i underkant av 120 idrettsutøvere kjempe for heder, ære og opplevelser med stor glede på Lambertseter stadion i Oslo.  

Løvelekene er et friidrettsstevne for barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Lekene arrangeres i et samarbeid med Nordstrand IF Allsportgruppe, Lambertseter Friidrett og Lions. Stevnet inkluderer bredde og topp med konkurranser for de som ønsker det.  

Høytidelig åpning kl 10.00
Den offisielle åpningen går av stabelen på Lambertseter stadion søndag 5. juni kl. 10.00. Etter at Nordstrandsskolenes musikkorps har ledet innmarsjen blir lekene åpnet. Den høytidelige åpningen blir gjestet av Idrettspresident Tom Tvedt, Friidrettspresident Tore Hordnes, lederne i Nordstrand IF og Lambertseter IF og presidenter i Lions.  

Utøvere gjennomfører øvelsene løping, kast og lengde. Løven og Haren er med hele dagen og gleder store og små med sitt koselige nærvær. Løvelekenes idrettslige del avsluttes med en stafett hvor den beste klubben blir premiert med en stor pokal.  

Kjente fjes og god underholdning
Kjente fjes fra TV2 serien "Suverene helter" kommer også for å konkurrere. Alle har trent hardt og vi kommer til å se flotte idrettsprestasjoner. Lekene avsluttes med underholdning av høy klasse. Hans Aaseth på gitar (kjent fra Hans Orkester "Fra torsdag kveld i Nydalen", og "Allsang på Grensen") og Rikke Normann, en veldig god vokalist som i 2011 kom til den norske finalen i Melodi Grand Prix.  

Til slutt, den høytidelig premieutdelingen hvor det deles ut medaljer og diplomer til alle deltakere.  

Våre støttespillere bidrar med mange frivillige funksjonærer som gjør Løvelekene til en realitet.  

Vil du vite mer? 
Ta kontakt med Christian H. Johansen, tlf. 91839282  

Vel møtt på søndag!