Storeslem i arenaen i går

Publisert 19.11.2018 kl.22.22

En herlig søndag med seier over Gøy i 3.divisjon og over serieleder Lørenskog i 4. divisjon, og vi gratulerer J18 med seier over Rælingen i 5. divisjon.

En glad gjeng fra K3 og K4 etter en thriller av en K4-kamp.

3. divisjon
K3 var først ut og skulle møte Gøy. Det ble en digg start med ledelse 5-0 før Gøy satte sitt første og vi leder hele 12-3 på det meste. Til pause står det 14-6. Vi spiller en flott 2.omgang også og vinner til slutt 26-15.

Kampens toppscorer ble Henriette Moss med 7, Iselin Eidskrem 4, Mia Becker 4, Pernille Wivart 4, Gøril Ekholdt 2, Celina Inglingstad 2, Katarina Granerød 2 og Trude Hagen 1. Nok en god kamp av Ingrid Strømstad i mål.

Etter kampslutt i K3 var vi allerede i gang i K4 på bane 2
Her skulle vi opp mot serieleder Lørenskog som var ubeseiret så langt i sesongen. Sist vi møttes var i Bonaqua-cup i våres der vi spilte 13-13. Og jammen fikk vi en flying start her og. Vi leder 4-0 før Lørenskog finner nettmaskene og vi leder både 6-1 og 10-4 før det blir bråstopp og vi blir innhentet på 11-11. Vi leder med ett til pause, 15-14, og resten av kampen blir uhyre jevn. Vi ligger under 21-23 ti minutter før slutt, men vi gir oss bare ikke, kjemper videre og vinner fortjent 27-24.

Kristina Granerød gjør en sterk kamp og blir i tillegg toppscorer med 10 mål, Helene Rontén 6, Synne Myhre 3, Amalie Aass Nilsen 3, Aurora Eidskrem 2, Marit Lillebråten 1, Susann Junge 1 og Guro Rønning 1. Albertine Skovdahl gjør en meget god 1. omgang og Kaja Johannessen en god 2.omgang med et par meget viktige redningen mot slutten.

Tabellene
Etter søndagens seier ligger vi på 6. plass i K3 med 8 poeng, samme poengsum som 3.-6.plass. I K4 har vi nå tatt plassen helt øverst.

Onsdag møter vi tabell-toer Gamle Oslo i K3 i Oppsal Arena 3 kl 20.30. Vi tar gjerne i mot litt hjelp fra tribunen!

Ps! Så benytter vi anledningen til å gratulere J18 med seier over Rælingen i 5.divisjon. 15-5 til pause og 32-13 ved full tid og fortsatt tabelltopp!