Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Slottsfjellcup-sølv på J05

Publisert 04.05.2019 kl.20.44

30 jenter deltok på Slottsfjellcup i Tønsberg sist helg. Målet var å ha det sosialt og hyggelig sammen - ekstra moro at jentene kommer hjem med to topplasseringer i A-sluttspill og seier i C-sluttspill.

Slottsfjellcup-sølv på J05
Jentene på 2005-kullet er en stor spillergruppe preget av samhold og vennskap.

Jenter 2005 markerte seg bra på årets Slottsfjellcup i Tønsberg. Med 30 spillere og en trenergruppe på åtte, var forventningene store. Å dra på overnattingscup er noe av det jentene synes er aller morsomst med det å være med på håndball, og mange hadde gledet seg i ukesvis.

Slottsfjellcup

Slottsfjellcup er en breddecup, med lag fra store deler av Østlandet. Jenter 2005 deltok i år med tre jevne lag. Dette er andre gangen vi er med på denne cupen.

NIF 2 og NIF 3 kom på andreplass i sine innledende grupper lørdag og kvalifiserte seg som de to beste gruppetoerne til A-sluttspill. De viste begge at de hadde noe i A-sluttspillet å gjøre, for de kom begge videre til semifinale. Den ene semifinalen klarte NIF 3 å vinne og dermed var de klare for finalespill søndag ettermiddag. Motstander Flint Tønsberg ble dessverre litt for sterke, og NIF 3 endte til slutt med en solid sølvplass. 

NIF 2 endte opp i bronsjefinale og en flott fjerdeplass i cupen. NIF 1 kom litt skjevt ut i gruppespillet, men hevet seg på dag 2 og endte opp med å vinne C-sluttspillet.

At jentene leverer så bra på det sportslige, viser at det bor veldig mye håndball i dem, sier hovedtrener Henning Hall-Eriksen. Det viktigste ved en slik cup er tross alt det sosiale og det er utrolig hyggelig å se hvordan jentene trives i hverandres selskap og koser seg enten det er med å spille kort, leke ute eller bare sitte å tøyse sammen. Og som en av jentene sa etter kampen: "Vi kom for å ha det gøy og moro sammen, og da er det jo en seier i seg selv å ende opp med 2. plass i hele cupen" 

Dette er den første i serien av cuper som jentene på 2005 skal delta på fram mot sommeren. Snart venter Kolbotn Cup og Bon Aqua cup i mai, deretter blir det Fredrikstad cup i juni og Partille Cup i juli - før jentene får en velfortjent sommerferie. 

fullsizeoutput_5002.

Fornøyde jenter fra NIF 3 fikk med seg sølvmedaljer i årets Slottsfjellcup

fullsizeoutput_502c.

NIF 2 jubler etter seier i kvartfinalen - endte med en 4. plass i årets cup

fullsizeoutput_4f47.

NIF 1 tar straffe - og da går den går rett inn

fullsizeoutput_500c.

Jentene på 2005 heier hverandre fram 

fullsizeoutput_4fc1.

J2005 har en stor heiagjeng i foreldrene - Nooooordstraaaaand Ooooo

Vi gratulerer Jenter 2005 med et flott sølv i årets Slottsfjellcup!