Skjærgårds-sølv til G2002

Publisert 14.08.2018 kl.19.39

Etter en god treningsleir på Sognsvann i starten av uke 32, reiste vi med 14 spillere for å delta under Skjærgårdslekene i Tønsberg.

I gruppespillet møtte vi Ros og Holmestrand
-Den første kampen mot Ros bar preg av solid forsvarsspill fra første fløyt, og et angrepsspill som steg i kvalitet utover kampen. Med sluttresultat 17-11 var hele laget involvert, hvor alle bidrar positivt. En solid lagseier.

Siste gruppespillkamp mot Holmestrand endte med seier 24-14. Litt startvansker førte til at det var helt jevnt til pause. I andre omgang drar vi i fra, og leder plutselig med 5 mål. Derfra og ut kontrollerer vi kampen, og får igjen rullert godt på laget.

Med 4 poeng av 4 mulige, var vi klare for semifinale i A-sluttspillet mot Haslum. Med avkast 08:30 var vi i gang tidlig søndag morgen. Gutta viste en herlig innsats og intensitet, spesielt i forsvar. Pauseresultatet 5-3 er et godt eksempel på det. I andre omgang ligger kampen og vipper, men da vi gikk opp i en 3-målsledelse, så vi oss aldri tilbake og vant kampen 13-9.

I finalen møtte vi Halsen fra Larvik. Et lag vi ikke kjente spesielt godt fra før.
-Vi kom aldri opp på det nivået vi viste tidligere i cupen, og kom aldri nærmere enn 2 mål bak et godt samspilt Halsen-lag.

De siste 10 minuttene av kampen prøver vi desperat å vinne noen baller, og ta raske avslutninger - men det gikk ikke denne gangen, dessverre. Halsen vinner finalen fortjent.

Vi tar med oss mye fra denne cupen. Vi sier oss fornøyd med resultatene, og tar med oss de gode prestasjonene videre. Også sosialt har dette vært en fin helg.

Nå ser vi frem mot Hummel og Ski cup i august, samt Bring-kvalifisering i september.