J2006 med gull i PW!

Publisert 25.02.2020 kl.12.41

For tredje året på rad var NIFs superjenter i PW-finalen.

En herlig gjeng feirer nok et PW-gull etter en utrolig spennende og innholdsrik (og lang?) helg i Larvik.

I dag arrangeres PW Cup (Peter Wessel Cupen) over tre turneringshelger, fordelt på alderstrinnene 11, 12-13, 14-15 og 16-18 år. Cupen trekker hvert år de beste lagene i aldersgruppen 11 til 18 år fra hele Norge til dyst i Larvik.

I år deltok 39 lag i J13-klassen og våre jenter var i pulje med Lørenskog, Skreia og Tønsberg Turn. Vi snublet i første kamp, og taper dessverre mot Lørenskog tidlig på morran (8-11) men så går det slag i slag med en overlegen seier over Skreia (13-5), Tønsberg Turn (15-7) og over svenske Ônnered (23-6) i 1/16-finalen.

Sluttspill
I 1/8-finalen mot Vang, som også var i Norden Cup, ble det tøft, men vi haler i land en seig 1-målsseier til slutt (11-10) og kvarten neste. Mot BSK i kvartfinalen stenger vi målgården i 2.omgang totalt, og vi vinner komfortabelt (12-5) og det lukter medalje.

Nå var det bare Sinsen-Refstad IL som stod i veien for en ny PW-finale på denne gjengen. De ble som forventet en hard nøtt å knekke, men vi holder hodet kaldt og haler i land en grei seier til slutt (12-8).

Finalethriller
Finalen mot Stavanger ble en skikkelig thriller. Etter endte ordinære omganger ble det ekstraomgang på 5 min. Da heller ikke dette avgjorde, ble det Sudden Death og Jon Arne trekker gulloddet om å starte. I siste sekund før passivt ble blåst, klarer vi å dundre inn et etterlengtet mål.

All star team
Tre av NIF-jentene kom på Allstar laget; Aurora Steen, Mina Bakstad og Nora Thorsell, og kampens mest verdifulle spiller ble vår egen Aurora Zimmer Stensvold. Vi gratulerer!

Vi har hatt en helt fantastisk helg, både spillere, trenere, foreldre, søsken, tanter og besteforeldre.

Vi gratulerer hele bunten med en fantastisk prestasjon!